Η Αλεξάνδρα Ασημάκη τόνισε πως δεν μπορεί να σκεφτεί καθαρά μετά τον αποκλεισμό της Εθνικής πόλο γυναικών από την Αυστραλία, αφού δεν είχαν λύσεις στην επίθεση, ζήτησε συγγνώμη για την αποτυχία τους να μπουν στα μετάλλια της διοργάνωσης και θεωρεί πως η συγκεκριμένη ομάδα έχει και παρόν και μέλλον.

Αναλυτικά: «Τα συναισθήματα είναι τόσα πολλά. Δεν μπορώ να σκεφτώ καθαρά. Σίγουρα, "κολλήσαμε" επιθετικά, σκοράραμε πολύ λίγο. Στην αρχή, ήταν ‘κλειστό’ το παιχνίδι και καταφέραμε να διατηρήσουμε την άμυνά μας "κλειστή" σε όλο το παιχνίδι. Μας κόστισε η επιθετική δυστοκία.

Θέλαμε να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας, ήταν για μας το παιχνίδι της ζωής μας. Η Ελλάδα έφτασε στους Ολυμπιακούς Αγώνες, έφτασε να παίζει στην οκτάδα, τόσο κοντά στους αγώνες για τα μετάλλια. Δεν τα καταφέραμε. Ζητώ συγγνώμη που δεν κάναμε περήφανους τους Έλληνες, ζητώ συγγνώμη από τους εαυτούς μας που τους αδικήσαμε σε όλο το τουρνουά.

Υπάρχει παρόν για αυτή την ομάδα, δεν είναι τυχαία όσα έχει πετύχει. Υπάρχει και μέλλον κι έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας. Θα συνεχίσουμε να διεκδικούμε ότι καλύτερο κι, από εκεί και πέρα, θέλουμε να έχει μέλλον και συνέχεια αυτή η ομάδα».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Η ΔΟΕ αναστέλλει τον αποκλεισμό της Ρωσίας από τις αθλητικές διοργανώσεις και ανοίγει τον δρόμο στους αθλητές της χώρας!

Απόφαση ορόσημο: Η ΔΟΕ ανακοίνωσε πριμ πρόκρισης για τους αθλητές που θα συμμετέχουν σε Ολυμπιακούς Αγώνες

ΔΟΕ: «Το 2029 με νέα διαδικασία η επιλογή για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2036»

Η ΔΟΕ σταματά τη συμμετοχή των τρανς και ιντερσεξ ατόμων σε αγώνες γυναικών από τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2028

Ο Πύρρος Δήμας υπέγραψε στον Τοίχο των Ολυμπιονικών

ΕΟΕ: Επιχορήγηση 300.000 ευρώ σε 11 ομοσπονδίες για Ολυμπιακή Προετοιμασία

Ξεχάστε τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες όπως τους ξέρατε

Σε δημοπρασία για καλό σκοπό η στολή της Γιούτα Λίρνταμ στους Ολυμπιακούς Αγώνες

«Είμαι βιονική τώρα πια!»: Το μήνυμα της Λίντσεϊ Βον μετά τις πέντε χειρουργικές επεμβάσεις

Πήρε το 13ο Ολυμπιακό της μετάλλιο και έγραψε ιστορία στην Ιταλία η Φοντάνα!