Αναλυτικά όσα είπε στην εκπομπή «Μπαμ και κάτω» με τους Μπάμπη Χριστόγλου και Μιχάλη Λεάνη:
Για τον τελικό: «Θέλαμε πολύ να είναι χρυσό το χρώμα του μεταλλίου. Οι Ολλανδές ήταν καλύτερες από εμάς στον τελικό. Κολλήσαμε επιθετικά στην κλειστή τους ζώνη. Το περιμέναμε αλλά κολλήσαμε, δεν βρήκαμε επιθετικές λύσεις. Ίσως οφείλεται στην πορεία μας στη διοργάνωση. Βρέθηκε στον τελικό από πιο δύσκολο μονοπάτι. Σίγουρα φτάσαμε εκεί με λιγότερα αποθέματα δυνάμεων. Βέβαια, δεν ξέρεις πώς θα σου βγει ένα παιχνίδι. Σε εμάς δεν βγήκε, παρότι αμυντικά ήμασταν καλά».

Για το ψυχολογικό βάρος που υπήρχε λόγω των γεγονότων στην Ελλάδα: «Ήταν συνέχεια το μυαλό μας στην Ελλάδα. Το είδαμε από απόσταση όλο αυτό και θέλαμε συνεχώς να μαθαίνουμε νέα.Δεν ήταν βάρος, λειτούργησε περισσότερο ως κινητήριος δύναμη για εμάς. Η πρώτη μας σκέψη πριν από κάθε παιχνίδι ήταν να δώσουμε το 100% για την Ελλάδα μας, περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Θέλαμε να δώσουμε δύναμη. Δεν μπορεί τίποτα να απαλύνει τον πόνο των ανθρώπων που χάθηκαν τόσο άδικα, ή για αυτούς που έχασαν τις περιουσίες τους. Θέλαμε να δώσουμε μια πιο αισιόδοξη νότα».

Για το αν θόλωσε το μυαλό τους: «Δεν μπορώ να πω ότι θόλωσε το μυαλό μας. Η Ελλάδα έκανε πολύ μεγάλο βήμα προς τα πάνω. Τα τελευταία χρόνια απείχαμε και από την 4άδα, όχι μόνο από τελικούς. Λειτούργησαν αρκετά καλά κάποια πράγματα. Στον αθλητισμό κάποιες μέρες άλλος είναι καλύτερος. Η Ολλανδία μας νίκησε δύο φορές. Ίσως να μην είναι τυχαίο, τελικά, ότι χάσαμε στον τελικό».

Για το μέλλον του πόλο: «Η Εθνική δείχνει να έχει μέλλον. Όχι μόνο λόγο του χαμηλού μέσου όρου ηλικίας, , αλλά και με τις επιτυχίες που φέρνει στις νεότερες κατηγορίες. Το πόλο είναι ίσως το πιο επιτυχημένο άθλημα στην Ελλάδα. Συνεχίζει την επιτυχία και σήμερα, που οι συνθήκες είναι πολύ δύσκολες για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό. Στερούμαστε χώρων και υποδομών, πρώτα από όλα. Το λέμε συνέχεια, αλλά δεν υπάρχει καμία σύγκριση με τις άλλες χώρες. Είναι άθλος αυτό που κάνουμε, αλλά θα συνεχίσουμε να το κάνουμε για την Ελλάδα, γιατί είναι μεγάλη τιμή να φοράς το εθνόσημο».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube