Την εικόνα που είχαν οι διεθνείς του ΠΑΟΚ στους αγώνες που έδωσαν αυτές τις μέρες ανέλυσε η επίσημη ιστοσελίδα του «Δικεφάλου του Βορρά».

Με τίτλο «Ρατς και Κάτσε τις μεγάλες νίκες» στο κείμενό τους οι Θεσσαλονικείς αναφέρονται και στο γεγονός ότι ο Στέφανος Αθανασιάδης δεν έπαιξε στον αγώνα της Εθνικής Ελλάδας με τη Ρουμανία, αφήνοντας αιχμές για τον Κλαούντιο Ρανιέρι.

Η ανακοίνωση

«Αγώνες εθνικών ομάδων περιείχε το μενού σήμερα και αρκετοί ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ εκπροσώπησαν τις χώρες τους. Αναλυτικά:

Ο Ραζβάν Ρατς ήταν βασικός και από τους καλύτερους της Εθνικής Ρουμανίας στη μεγάλη νίκη επί της δικής μας Εθνικής στο “Καραϊσκάκης”.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής μας επέλεξε μόνο τον Σαλπιγγίδη -βασικός και με το περιβραχιόνιο- και άφησε τους Γλύκο, Τζαβέλλα και Αθανασιάδη στον πάγκο. Ο Κλαούντιο Ρανιέρι αγνόησε τον Αθανασιάδη ακόμη κι όταν θέλησε να τονώσει την επίθεσή του στο δεύτερο ημίχρονο…

Η Αλβανία πέτυχε τη νίκη της ημέρας εκτός έδρας επί της Πορτογαλίας με 0-1 και ο Εργκούς Κάτσε μπήκε στο ματς στο 66ο λεπτό, βοηθώντας την ομάδα του να αντέξει στην πίεση των γηπεδούχων στα τελευταία λεπτά.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Ρόμπερτ Μακ είναι στην αποστολή της Σλοβακίας που αγωνίζεται στις 21:45 της Δευτέρας εναντίον της Ουκρανίας εκτός έδρας.

Δεληγιαννίδης, Κουλούρης, Βασαΐτης, Τσολακίδης και Πόζογλου ήταν βασικοί στη νίκη της Εθνικής Νέων με 2-0 επί της Φινλανδίας
».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: Π.Α.Ο.Κ.