Τελευταία αγωνιστική των playouts, με τον Αστέρα να υποδέχεται τον Απόλλωνα Σμύρνης στην Τρίπολη.

Ένα ματς γοήτρου θα λέγαμε, καθώς με τα τωρινά δεδομένα ο Απόλλων έχει υποβιβαστεί μαθηματικά και θα αποχαιρετήσει την πρώτη κατηγορία της Super League. Από την άλλη, ο Αστέρας θέλει τη νίκη για να… διασκεδάσει τις εντυπώσεις στο φινάλε της σεζόν.

Οι εξελίξεις στο μέτωπο του Αστέρα τρέχουν, καθώς ο Μίλαν Ράσταβατς θα βρεθεί τελευταία φορά στον πάγκο των Αρκάδων, αφού θα αποχωρήσει ύστερα από 2,5 χρόνια στην Τρίπολη. Όλα δείχνουν πως την θέση του θα πάρει ο νυν τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα, Ηρακλής Μεταξάς.

Ο Σέρβος τεχνικός δεν ανακοίνωσε αποστολή και θα επιλέξει την τελική 20αδα πριν το παιχνίδι με την Ελαφρά Ταξιαρχία. Εκτός παραμένουν οι Τιλίκα, Τασουλής και ο Χριστόπουλος ο οποίος υπέστη διάστρεμμα.

Στον αντίποδα, ο Απόλλων Σμύρνης έχει υποβιβαστεί και μαθηματικά μετά από την ισοπαλία με τη Λαμία (0-0) την περασμένη αγωνιστική. Εκτός για το παιχνίδι θα βρίσκονται πέντε έμπειροι παίκτες: Άλβες, Σίγκνεβιτς, Ρόγκνε, Ντεντάκης και Τσίμπσαχ, ενώ στην αποστολή βρίσκονται τρεις πιτσιρικάδες από την Κ19, οι Δούμας, Μουστάκας και Γιαννάκης.

Αναλυτικά η αποστολή του Απόλλωνα Σμύρνης: Κότσαρης, Σόρτσαν, Δούμας, Λισγάρας, Τουτουαρίμα, Ντομίνγκες, Μπαξεβανίδης, Βιτλής, Κραγιόπουλος, Κάστρο, Μουστάκας, Σλίβκα, Μαρτίνες, Φερνάντες, Παπαγεωργίου, Γιαννάκη, Φατιόν, Εμπακόγκου, Τσιλούλης, Ντάουντα, Ιωαννίδης.

Πιθανές ενδεκάδες:

Αστέρας Τρίπολης (Μίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος – Καρμόνα, Πίτσου, Καστάνιο, Άλβαρες – Βαλιέντε, Μουνάφο, Κρέσπι, Σίτο – Σονί, Μπαράλες.

Απόλλων (Μπάμπης Τεννές): Σόρτσαν – Μπαξεβανίδης, Ντομίνγκες, Λισγάρας, Βιτλής – Φατιόν, Κραγιόπουλος, Κάστρο, Μαρτίνες – Ντάουντα, Ιωαννίδης.


Διαιτητής ο κ. Κατοίκος, Παγουρτζής, Στάικος οι βοηθοί, 4ος Κουτσιαύτης, VAR: Φωτιάς, AVAR: Λ. Δημητριάδης.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube