«Χάλασε» του Γιάροζλαβ Νιέζγκοντα στον Αστέρα. Όπως αναφέρει το Goal.pl ο Πολωνός τελικά δεν θα γίνει ποδοσφαιριστής των Αρκάδων, ενώ βρισκόταν στην Τρίπολη και έκανε και προπονήσεις με την ομάδα αυτές τις ημέρες.

Ο Κλοντ Μακελελέ είχε δώσει το πράσινο φως για τον Νιέζγκοντα, αλλά ο παίκτης δεν συμφώνησε με έναν όρο που ήθελε να θέσει ο Αστέρας. Οι Αρκάδες συγκεκριμένα ήθελαν να έχουν τη δυνατότητα να διακόψουν το συμβόλαιο σε περίπτωση που προέκυπτε θέμα τραυματισμού του 29χρονου.

Κάτι με το οποίο δεν συμφώνησε ο Νιέζγκοντα και έτσι θα αναζητήσει κάπου αλλού την καριέρα του, με την ομάδα του Μακελελέ επίσης να αναζητάει άλλη λύση για την επίθεση, μετά την απομάκρυνση του Βασίλη Μάντζη.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Νικολακόπουλος: «Ποιος παίρνει τη θέση του Καλογερόπουλου στο ρόστερ του Ολυμπιακού»

Τσακίρης: «Ο Νίκολιτς σκέφτεται μόνο το πρότζεκτ της ΑΕΚ - Στο προσκήνιο οι ανανεώσεις των Πινέδα και Γιόβιτς»

Αρχηγών συνέχεια: Έδεσε και Σταυρόπουλο ο Ατρόμητος!

Αθανασίου: «Καθοριστική για τον σχεδιασμό η άφιξη Νίστρουπ - Οι υποθέσεις Ράστοντερ, Ζαγαρίτη και οι μεταγραφές»

Ολυμπιακός: Σημαντική αλλαγή για τους περυσινούς κατόχους διαρκείας

Τσακίρης: «Η εισήγηση Νίκολιτς-Ριμπάλτα για τις πωλήσεις στην ΑΕΚ - Ποιο νεαροί θα πάνε στην προετοιμασία»

Τσορμπατζόγλου: «Κανείς δεν βάζει το χέρι στη φωτιά για Λουτσέσκου - Όλα ανοιχτά για τον αθλητικό διευθυντή»

Δεσύλλας: «Ο Ζαγαρίτης, ο τερματοφύλακας και τα υπόλοιπα μεταγραφικά μέτωπα του Παναθηναϊκού»

Τσανάκας: «Το ΟΚ του Λόπεθ και τα χαρακτηριστικά του έτερου χαφ»

Ανανέωσε με Χουτεσιώτη μέχρι το 2028 ο Ατρόμητος