Την προετοιμασία του για το εκτός έδρας ματς με τον Ιωνικό στο γήπεδο της Νεάπολης για τη 2η αγωνιστική των playouts της Stoiximan Super League ολοκλήρωσε ο Αστέρας Τρίπολης.

Ο Άκης Μάντζιος δεν μπορεί να υπολογίζει για το ματς τους Μουνάφο, Προύντζο που έχουν προβλήματα τραυματισμού, ενώ ο Κρέσπι θα είναι ετοιμοπόλεμος από την επόμενη εβδομάδα.

Στην αποστολή επιστρέφουν οι Ιγκλέσιας και Μπαρτόλο σε σχέση με το πιο πρόσφατο παιχνίδι κόντρα στον Παναιτωλικό.

Αναλυτικά η αποστολή: Παπαδόπουλος, Σγουρής, Τσιφτσής, Γκαρθία, Τασουλής, Καρμόνα, Πίτσου, Καστάνιο, Άλβαρες, Αλάγκμπε, Τζουκάνοβιτς, Τιλίκα, Σανταφέ, Ιγκλέσιας, Μπερτόγλιο, Ριέρα, Γκαρντάφσκι, Σίτο, Μπαρτόλο, Μπαράλες, Ντεμιντένκο, Κωστέας.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Σταθόπουλος στη Δίκη: «Λογική η κριτική στον Μεντιλίμπαρ»

Τσανάκας: «Η σεζόν του Ολυμπιακού θυμίζει ένα roller coaster»

Δεσύλλας: «Η επίθεση παραμένει η μεγάλη πληγή του Παναθηναϊκού»

Ντέμης: «Καλύτερος ο Ολυμπιακός στην Τούμπα, πρόβλημα όταν δεν είναι σε φόρμα ο Ελ Κααμπί»

Ντέμης: «Η ΑΕΚ είχε τις ευκαιρίες για να κερδίσει το ντέρμπι - Απίθανος ο Μαρίν, ο καλύτερος από τον Γενάρη»

Ντέμης: «Ο Παναθηναϊκός έχει ίσως το καλύτερο ρόστερ αλλά όχι ταυτότητα - Σημαία στο ντέρμπι ο Τετέι»

Τσορμπατζόγλου: «Συζητά με Κοσέλεφ ο ΠΑΟΚ για τις αλλαγές - Καλύτερα νούμερα ακόμη και από Ελ Κααμπί ο Γερεμέγεφ»

Τσακίρης: «Έβγαλε αίσθημα… αυτοσυντήρησης η ΑΕΚ στη Λεωφόρο - Η ομάδα δεν πήρε τα ρίσκα που διέταξε ο Νίκολιτς»

Καπνογόνα και συνθήματα στην προπόνηση του Asteras AKTOR ενόψει Λάρισας!

Πλήγμα για τον Άρη: Κάταγμα στο χέρι ο Διούδης, χάνει το φινάλε της σεζόν