Ο Αστέρας Τρίπολης κατάφερε να επικρατήσει 1-0 του ΟΦΗ σε ένα κομβικό παιχνίδι που μπορεί να του ανοίξει τον δρόμο για την εξάδα.

Τα έξι κυκλωμένα ματς και τα... ζόρικα: Στόχος του Αστέρα είναι τα playoffs και πρέπει στον δεύτερο γύρο να ρεφάρει και να χτίσει στα εντός έδρας ματς. Κάπως έτσι θα χτίσει σερί και θα πάρει πολύτιμους βαθμούς. Στα εκτός έδρας παιχνίδια θα πρέπει να κυνηγήσει ο,τι μπορεί γιατί καλώς ή κακώς θα αντιμετωπίσει ομάδες που δεν είναι στα μέτρα του. Προφανώς, στα ματς όπως το ερχόμενο με τον Ολυμπιακό ή εκείνο με τον Παναθηναϊκό και με την ΑΕΚ, κάθε βαθμός θα είναι κέρδος. Παρόλα αυτά, όμως, οι Αρκάδες έχουν εντός έδρας πέντε κομβικά ματς με Βόλο, Απόλλωνα, ΠΑΣ Γιάννινα, Ιωνικό και Άρη, ενώ έχουν εκτός και τη Λαμία. Με 6/6 η ομάδα του Ράσταβατς δύσκολα δεν θα είναι στην εξάδα.

Οι έμπειροι βγαίνουν μπροστά: Σε αυτή τη δύσκολη σεζόν, οι έμπειροι ποδοσφαιριστές βγαίνουν μπροστά. Ο Χουάν Μουνάφο είναι στήριγμα για την ομάδα. Έχει την νοοτροπία του νικητή και κάθε φορά βγάζει την εμπειρία του στο παιχνίδι και βοηθάει το σύνολο. Κόντρα στον ΟΦΗ ίσως ήταν ο κορυφαίος της ομάδας του.

Ο Ριέρα σε κάθε παιχνίδι βελτιώνεται όλο και περισσότερο και δείχνει την ποιότητα του. Απέναντι στον ΟΦΗ εκτός από το γκολ που πέτυχε, χαρίζοντας τη νίκη στον Αστέρα, κυκλοφορούσε την μπάλα και είχε αρκετές ευκαιρίες για επιπλέον γκολ. Ο Πίτσου είναι επίσης μέσα σε αυτούς! Ο Ισπανός στόπερ βγαίνει στα δύσκολα πάντα και βοηθάει την ομάδα του με κάθε τρόπο. Αλάνθαστος κόντρα στους Κρητικούς, κάνει μια σειρά από εξαιρετικές εμφανίσεις και δείχνει ότι είναι σπουδαίος στόπερ.

Οι ανάσες στον Σονί για τη συνέχεια και οι... μικροί που αρέσουν: Ο Σονί δεν θα ταξιδέψει τελικά για το Κόπα Άφρικα, αφού δεν βρίσκεται στην αποστολή του Καμερούν. Παρόλα αυτά, από το ξεκίνημα έχει τραβήξει το κουπί για την ομάδα του κυρίως στο σκοράρισμα. Ο Ράσταβατς του έδωσε ένα ημίχρονο κόντρα στον ΟΦΗ για να ξεκουραστεί και να τον έχει φρέσκο για το Φάληρο. Παράλληλα, οι δύο πιτσιρικάδες που παίζουν διαρκώς, ο Κανελλόπουλος με τον Χριστόπουλο γίνονται ολοένα και καλύτεροι. Στο πιο πρόσφατο ματς, ο πρώτος ήταν εξαιρετικός και φαίνεται γιατί το όνομά του παίζει στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Αμφότεροι έχουν μεγάλο ταλέντο, έχουν συμμετοχές με τις μικρές Εθνικές και τον Αστέρα και μπορούν να αποτελέσουν το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Το ροτέισον βοηθάει τον Αστέρα: Ο Μίλαν Ράσταβατς στο σημερινό ματς κατέβασε μια διαφορετική ενδεκάδα. Εννοείται πως ρόλο έπαιξαν και τα κρούσματα κορωνοϊου που είχε η ομάδα, ωστόσο στο αρχικό σχήμα έμειναν στον πάγκο ορισμένοι από τους λεγόμενους βασικούς παίκτες, όπως οι Σονί, Βαλιέντε, Κρέσπι και έβαλε στη θέση τους τον Καπίγια και τον Κανελλόπουλο. Με αυτό τον τρόπο δίνει ευκαιρίες σε όλους τους παίκτες, ξεκουράζει άλλους. Επίσης, του μένουν ποιοτικές κινήσεις από τον πάγκο, ώστε να παίρνει βοήθειες κατά τη διάρκεια των αγώνων, αλλά και για να τους έχει όλους στην... πρίζα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Νικολακόπουλος: «Ίσως ευκαιρία σήμερα για τον Ολυμπιακό για πρώτη φορά να ανέβει στην τρίτη θέση»

Νικολογιάννης: «Ο Παναθηναϊκός πρέπει να κάνει τη δουλειά του, για να συνεχίσει τουλάχιστον να ελπίζει»

Τα συλλυπητήρια της ΑΕΚ για τον Στράτο Σεφτελή

Βρούτσης: «Οι κάμερες παρακολουθούν κάθε γωνιά του γηπέδου, ακόμα και τα αποδυτήρια»

Τσανάκας: «Το σώμα θα είναι στη Λαμία, αλλά η καρδιά είναι ήδη στο Μπέρμινχαμ για τους παίκτες του Ολυμπιακού»

Ζίβκοβιτς: «Έτοιμοι να δώσουμε απαντήσεις-Ο ΠΑΟΚ δεν τα παρατά ποτέ, μόνος δρόμος η νίκη»

Κωνσταντινίδης: «Να είμαστε πανέτοιμοι ψυχικά και σωματικά απέναντι στην ΑΕΚ»

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ πρέπει να βγάλει αντίδραση εκεί που όλοι τον θεωρούν γονατισμένο»

Κουλιεράκης: «Δεν έχει τελειώσει ακόμα κάτι για τον τίτλο - Όποιος έχει τον περισσότερο τσαμπουκά με ΑΕΚ θα κερδίσει»

Παγκάκης: «Όσο υπάρχει ελπίδα πρέπει να το παλέψει ο Παναθηναϊκός»