Φιλική νίκη με 4-2 απέναντι στον Παναιτωλικό πήρε ο Αστέρας Τρίπολης, στην πρόβα τζενεράλε πριν την έναρξη της νέα σεζόν στο πρωτάθλημα της Super League.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, καταφέρνοντας να ανοίξουν το σκορ με τον Τιλίκα στο 9ο λεπτό του αγώνα μετά από ασίστ του Μπερτόγλιο. Στο 14ο λεπτό, ο Μπενίτο βρέθηκε πολύ κοντά στο να διπλασιάσει τα τέρματα για την ομάδα του, ωστόσο το σουτ του κόντραρε πάνω στον Κορνέλιους.

Στο 22ο λεπτό ο Παναιτωλικός κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα, αφού ο Νίκος Καρέλης μετά από ασίστ του Λιάβα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Ο ρυθμός στο τελευταίο δεκάλεπτο του ημιχρόνου έπεσε, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν ισόπαλες στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες του Ηρακλή Μεταξά ανέβασαν τον ρυθμό και στο 49’ πήραν ξανά προβάδισμα με 2-1, μετά από κεφαλιά του Μπαράλες και ασίστ του Γκαρντάβσκι, ενώ πέντε λεπτά αργότερα ο Καστάνιο έκανε το 3-1 για τον Αστέρα Τρίπολης.

Το 4-1 για τους γηπεδούχους ήρθε στο 71ο λεπτό με τον Γκαρντάφσκι, ενώ αν και οι Αγρινιώτες δεν μπόρεσαν να δημιουργήσουν κάποια επιθετική ενέργεια εύκολα στο 2ο ημίχρονο, στο 86΄κατάφεραν να μειώσουν σε 4-2 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Καρέλη.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:


Αστέρας Τρίπολης (Ηρακλής Μεταξάς): Παπαδόπουλος (46' Τσιφτσής), Καρμόνα (64' Γκαρθία), Πίτσου (64' Αντζουλάς), Καστάνιο (77' Χριστόπουλος), Άλβαρες (77' Τασουλής), Στάνκο (77' Ιγκλέσιας), Μουνάφο, Τιλίκα (46' Σίτο), Μπερτόγλιο (64' Σονί), Ριέρα (46' Γκαρντάφσκι), Μπενίτο (46' Μπαράλες)

Παναιτωλικός (Γιάννης Αναστασίου): Ανέστης, Λιάβας, Λάρσον (65' Αποστολάκης), Κορνέλιους, Χουχούμης (65' Μλάντεν), Φλόρες, Τσινγκάρας (65' Βαρόνε), Ντίας (65' Νταγκό - 90' Μπελεβώνης), Χατζηθεοδωρίδης (85' Ξενιτίδης), Ντουάρτε (85' Αναστασόπουλος), Καρέλης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube