Ο Αστέρας Τρίπολης νίκησε 1-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» σε φιλικό ματς προετοιμασίας και έδειξε σταθερά έτοιμος για την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων, ενώ οι Ηπειρώτες χρειάζονται ακόμα δουλειά σε ορισμένα σημεία.

Μόλις στο 9', από γύρισμα του Γκαρθία, ο Τιλίκα έστειλε την μπάλα στο δοκάρι του ΠΑΣ. Στο 36', ο Γκαρθία σέντραρε και ο Βαλιέντε με κεφαλιά νίκησε τον Λοντίγκιν για το 1-0.

Στο 64’, φάουλ του Κρέσπι, η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι. Στο 83’, σέντρα-σουτ του Σίτο η μπάλα χτύπησε ξανά στο δοκάρι.


Αστέρας Τρίπολης (Μίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Γκαρθία, Ατιένθα, Καστάνιο, Άλβαρες, Βαλιέντε, Μουνάφο, Κρέσπι, Ριέρα, Τιλίκα, Μπαράλες

ΠΑΣ Γιάννινα (Ηρακλής Μεταξάς): Λοντίγκιν, Σάλιακας, Εραμούσπε, Πίρσμαν, Κάργας, Σιόντης, Καραχάλιος, Γκαρντάφσκι, Σνάιντερ, Περέα, Κόντε

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πρόταση του ΠΑΟΚ για τον βασικό τερματοφύλακα της Γιαγκελόνια

Νικολακόπουλος: «Ο Ολυμπιακός έπαιξε με τη φωτιά με Ατρόμητο και Αστέρα, πρέπει να προσέξει σήμερα για να μην καεί»

Αθανασίου: «Το πρώτο δυνατό τεστ για τον Παναθηναϊκό κόντρα στον ΠΑΟΚ - Οι σκέψεις Νίστρουπ για 11άδα»

Τσακίρης: «Ο Νίκολιτς έχει σημαδέψει το παιχνίδι με τον Άρη για να τσεκάρει τη νοοτροπία των παικτών του»

Ροντινέι: «Φεύγω… κουρασμένο να κερδίζω κάθε χρόνο τίτλους»

Συγκινητικός Ρέτσος για Μουζακίτη: «Μία τεράστια ευκαιρία που πραγματικά αξίζεις»

Προσγειώθηκε στη Θεσσαλονίκη για χάρη του ΠΑΟΚ ο Ντιέγκο Κόστα!

ΑΕΚ-Άρης: Οι πρωταθλητές ψάχνουν αντίδραση απέναντι στους φορμαρισμένους Θεσσαλονικείς

Μετά το Μεξικό και στην Κολομβία θα είναι τηλεοπτικά τα ματς του Ολυμπιακού!

Βόλος-Ολυμπιακος: Στο Πανθεσσαλικό με στόχο το 3Χ3 οι «ερυθρόλευκοι»