Την πρώτη μεταγραφική του κίνηση ετοιμάζεται να κάνει ο Αστέρας Τρίπολης! Η ομάδα της Αρκαδίας συμφώνησε σε όλα με τον Βασίλη Μάντζη και απομένουν μόνο οι ανακοινώσεις!

Ο 31χρονος επιθετικός αγωνιζόταν στον Ιωνικό ενάμιση χρόνο και μέτρησε 50 συμμετοχές, 15 γκολ και 4 ασίστ. Πριν την ομάδα της Νίκαιας έπαιζε στον Ολυμπιακό Λευκωσίας, ενώ έχει αγωνιστεί και σε Βόλο, Κισσαμικό και Τριγλία Ραφήνας.

Πρόκειται για τον έναν από τους δυο στράικερ που θα αποκτήσει ο Αστέρας για να καλύψει τα κενά του Χερόνιμο Μπαράλες και του Ασιέρ Μπενίτο που θα αποχωρήσουν από την ομάδα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

ΠΑΟΚ: Όλη η προσοχή στο πρωτάθλημα – Τα δεδομένα για τραυματίες

Κηφισιά-Λεβαδειακός: Μάχη με φόντο την παραμονή και την τετράδα

ΑΕΚ: Αλλαγές στην ενδεκάδα με Βίντα βασικό και σκέψεις για Μάνταλο στον Βόλο

Ατρόμητος-Παναιτωλικός: Με το βλέμμα στο 5-8 οι γηπεδούχοι κόντρα στους Αγρινιώτες που ψάχνουν αντίδραση

Ολυμπιακός: Ενδεκάδα με ερωτηματικά, έτοιμος ο Λουίς – «κλειδί» ο Ποντένσε ενόψει ΠΑΟΚ

ΟΦΗ – AEL Novibet: Από τη μια η αντίδραση και από την άλλη η… ορμή!

«Το Σάββατο στηρίζουμε τη γειτονιά που μεγαλώσαμε από παιδιά»: Το κάλεσμα του Ατρόμητου ενόψει Παναιτωλικού

Τσακίρης: «Έχει δείξει ότι ξέρει να διαχειρίζεται όλα τα συναισθήματα ο Νίκολιτς - Η πιθανότερη 11άδα της ΑΕΚ για Βόλο»

Τσανάκας: «Ο Ολυμπιακός στην ευρωπαϊκή ελίτ - Ο κόσμος δίπλα στην ομάδα για το πρωτάθλημα»

Σαββόπουλος: «Θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την κόπωση του Παναθηναϊκού ο Άρης - Δεν νομίζω να προλαβαίνει ο Μορόν»