Έναν ποδοσφαιριστή που έκανε φέτος εξαιρετικές εμφανίσεις και μπορεί να προσφέρει λύσεις σε αρκετές θέσεις, εξετάζει ο Αστέρας Τρίπολης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του sportfm.gr στη μεταγραφική λίστα των Αρκάδων βρίσκεται ο Χουλιάν Μπαρτόλο, με το συμβόλαιο του 26χρονου Αργεντινού -κατά κύριο λόγο- μεσοεπιθετικού με τον Βόλο να ολοκληρώνεται στις 30 Ιουνίου.

Μάλιστα, φαίνεται πως ο Μπαρτόλο και ο Βόλος δεν θα συνεχίσουν παρέα, αφού οι δύο πλευρές έχουν σημαντική απόσταση στα «θέλω» τους. Κάπως έτσι, ο Αστέρας Τρίπολης εξετάζει σοβαρά την περίπτωσή του, με τον Μπαρτόλο να μπορεί να προσφέρει κυρίως στο μεσοεπιθετικό κομμάτι (είτε δεκάρι, είτε εξτρέμ), αλλά και να χρησιμοποιηθεί στα χαφ.

Ο Αργεντινός με ιταλική διαβατήριο αγωνίζεται την τελευταία διετία στον Βόλο, ενώ φέτος έγραψε 4 γκολ και 4 ασίστ σε 30 αγώνες.



Συνολικά με την ομάδα της Μαγνησίας έχει 66 εμφανίσεις με 8 τέρματα και 11 ασίστ, ενώ νωρίτερα είχε αγωνιστεί σε Ακασούσο, Γκιγέρμο Μπράουν και Σαν Μιγκέλ.

Υπενθυμίζεται πως μέσα από το sportfm.gr έχετε ενημερωθεί εδώ και αρκετό καιρό για την πρώτη, κλεισμένη, μεταγραφή των Αρκάδων για τη νέα σεζόν, με τον Φακούντο Μπερτόγλιο να αποτελεί ουσιαστικά ποδοσφαιριστή του Αστέρα και να μένει η ανακοίνωση.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τον θρίαμβο του Παναθηναϊκού και την 3η αγωνιστική της Stoiximan Super League

Λίσι: «Σήμερα πρωταγωνιστής ήταν το VAR, είναι απίστευτο ότι δεν παρενέβη στη φάση του Εντιαγέ»

Καμαρά: «Έχουμε πολύ καλούς παίκτες και πολύ καλό προπονητή»

Το φάουλ στον Κάνγκουα και η φάση για την οποία εκφράζει παράπονα ο ΠΑΟΚ

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ δεν πήρε το πέναλτι που δικαιούνταν - Είναι καταραμένη η χρονιά, αλλά…»

Τετέι: «Μας δίνει ώθηση μια τέτοια νίκη, αλλά είναι ακόμα η αρχή»

Νίστρουπ: «Ήμασταν καλύτεροι από τον ΠΑΟΚ σε όλα τα κομμάτια του ντέρμπι, ακόμα και στο 11 με 11»

Αθανασίου: «Πανάξια και απόλυτα δίκαιη η νίκη του Παναθηναϊκού - Έδωσε παράσταση ο Τετέι»

Ο ΠΑΟΚ μείωσε στις καθυστερήσεις με το πρώτο τέρμα του Ούγκρεσιτς

Νικολογιάννης: «Κυριαρχικός ο Παναθηναϊκός, έδειξε τι μπορούμε να περιμένουμε - Κορυφαίος του γηπέδου ο Καμαρά»