Φιλάθλους και εκτός Ελλάδας έχει ο Αστέρας Τρίπολης. Η ομάδα της Αρκαδίας έχει οπαδούς και στην Αμερίκη, όπου πριν από λίγες ημέρες έγινε η ετήσια εκδήλωση του Fan club.

«Πριν από λίγες ημέρες πραγματοποιήθηκε ο αποκριάτικος χορός της Ένωσης Τριπολιτών Σικάγου, στον οποίο παρευρέθηκαν μέλη του Fan club του Αστέρα, αλλά και παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της ομάδας, όπως οι κ.κ. Κωνσταντίνος Λάγιος, Γιώργος Κολίντζας.

Ο χορός είχε μεγάλη προσέλευση, παρά τη χιονοθύελλα που ταλαιπώρησε εκείνη την ημέρα το Σικάγο και δεν επέτρεψε σε περισσότερους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές του Αστέρα να δώσουν το παρόν στον αποκριάτικο χορό της Ένωσης Τριπολιτών.

Ο Αστέρας είχε στείλει διάφορα δώρα στην συγκεκριμένη εκδήλωση, κάτι που έδωσε ιδιαίτερη χαρά στους παρευρισκομένους και τα οποία μοιράστηκαν στους τυχερούς μετά από κλήρωση».

Επιμέλεια: Χρήστος Οικονόμου

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Σε πολύ καλό δρόμο για επέκταση του συμβολαίου του Νίκολιτς η ΑΕΚ!

Λουτσέσκου: «Μένω στον ΠΑΟΚ - Δεν θα είχα πρόβλημα αν η διοίκηση αποφασίσει να αποχωρήσω»!

«Ματιές της Σάο Πάολο προς τον Μάνσα»

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ είτε θα αποκτήσει δανεικό τον Γιακουμάκη, είτε θα ψάξει για κάτι άλλο»

Δεσύλλας: «Τα ονόματα που παίζουν για τον Παναθηναϊκό - Εκεί θα πέσει το βάρος στις μεταγραφές»

Τσανάκας: «Ίσως κλείσει μέσα στο 48ωρο ο Λόπεθ - Ψηλά στη λίστα και ο Πεδρόσα»

Τσακίρης: «Για αυτό είναι σημαντικό που υπέγραψε έως το 2030 ο Ζούμπκοφ - Τι ισχύει με τους νέους για το Κύπελλο»

Παναιτωλικός: Αποχωρεί από την ομάδα ο Μάκης Μπελεβώνης

Παναθηναϊκός: Τόσα χρήματα ζητάει ο πρόεδρος της Στεάουα για να παραχωρήσει τον Τιρνοβάνου

Η τελευταία τους επιθυμία ήταν ο Παναθηναϊκός: Φίλοι της ομάδας ζήτησαν να σκορπιστεί η τέφρα τους στο νέο γήπεδο