Απίστευτο ατύχημα σημειώθηκε πριν από λίγο στον Πλατύκαμπο, όταν ιδιωτικό ασθενοφόρο προσέκρουσε σε κλούβα των ΜΑΤ που βρισκόταν σταθμευμένη στην Εθνική Οδό ενώ μάλιστα μέσα είχε ολόκληρη διμοιρία.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του ΤhessPost.gr, τραυματίστηκε ελαφρά στη μύτη μέλος του πληρώματος που καθόταν στη θέση του συνοδηγού.

Οι αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονταν εκεί καθώς το απόγευμα, οι αγρότες διέκοψαν την κυκλοφορία της παρακαμπτηρίου οδού, στο ύψος του κόμβου Πλατυκάμπου και στον αποκλεισμό των διόδων και στο ύψος του Αχιλλείου.



Σύμφωνα με τον τραυματισμένο συνοδηγό η κλούβα ήταν παραταγμένη κάθετα στον δρόμο και χωρίς φώτα. «Γιατί έκλεισαν τον δρόμο εδώ στην ερημιά; Δεν είχε αλάρμ τίποτα, θα τα βλέπαμε», αναφέρει ο τραυματισμένος συνοδηγός, λίγο μετά την πρόσκρουση. Κατά τον ίδιο, οι τραυματίες είναι καλά διότι ήταν καλά δεμένοι.

Πηγή: skai.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μαρούσι: Στο νοσοκομείο 27χρονη μετά από δύο πτώσεις της από μπαλκόνι 4ου ορόφου πολυκατοικίας

Θεσσαλονίκη: Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε άνδρας μετά από πτώση του σε δύσβατο σημείο

Για «παραλήρημα» του Τραμπ, μιλούν οι Δημοκρατικοί - Αντισταθείτε στην τρέλα του, λέει πρώην σύμμαχός του

Σε κρίσιμη καμπή η Μέση Ανατολή: Τελεσίγραφο 48 ωρών Τραμπ στο Ιράν - «Θα ανατινάξουμε τη χώρα» - Απορρίπτει η Τεχεράνη

Καιρός: Ανοιξιάτικο σκηνικό με τοπικές βροχές σε νότια Ελλάδα

Κινητοποίηση της πυροσβεστικής: 8 άτομα έχασαν τον προσανατολισμό τους σε φαράγγι στην Εύβοια

Απείλησαν αστυνομικούς στη Γλυφάδα με σφυρί, μαχαίρι και αεροβόλο - Τρεις συλλήψεις

Ο Τραμπ απειλεί με «κόλαση» το Ιράν - «Ανοίξτε το Στενό, ρε τρελοί μπάσταρδοι»

Τραμπ: Πιθανή μια συμφωνία με το Ιράν έως τη Δευτέρα, αλλιώς σκέφτομαι να τα ανατινάξω όλα

Πάνω από 2.900 οι παραβάσεις του ΚΟΚ στην Κεντρική Μακεδονία τον Μάρτιο