Μπορεί να ασχολήθηκε με την περίπτωσή του η Άρσεναλ, όμως ο Εμιλιάνο Μπουεντία αναμένεται να φορέσει τη φανέλα της Άστον Βίλα!

Όπως αναφέρουν οι Άγγλοι, ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός πέρασε από ιατρικά τεστ στην πατρίδα του και ετοιμάζεται να γίνει παίκτης της Βίλα αφήνοντας τη Νόριτς, για ποσό που θα ξεπεράσει τα 38 εκατομμύρια ευρώ.

Το εν λόγω deal θα είναι το μεγαλύτερο στην ιστορία και των δύο ομάδων, με το ποσό να ενδέχεται να φτάσει τα 46 εκατομμύρια μέσω bonus.

Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής αποτέλεσε τον MVP των «καναρινιών» τη σεζόν που ολοκληρώθηκε πρόσφατα και βρήκε τη Νόριτς να κατακτά το πρωτάθλημα της Championship, παίρνοντας την άνοδο για την Premier League.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Έκλεισε τον Πέπι από την Αϊντχόφεν η Φούλαμ!

Επέστρεψε στις προπονήσεις της Λίβερπουλ μετά από τρεις μήνες ο Ίσακ

Ανρί για Αρτέτα: «Δεν μου αρέσει αυτό που βλέπω, αλλά σημασία έχει το πρωτάθλημα»

Βολές Σκόουλς κατά Σλοτ και Λίβερπουλ: «Το Άνφιλντ δεν τρομάζει πια, έχασε την αύρα του»

«Έβαζε μόνο κώνους»: Ο πατέρας Ντάουμαν ξεμπροστιάζει πρώην προπονητή της Άρσεναλ που λέει ότι ανέδειξε τον γιο του!

Επέστρεψε από την κόλαση της Μπρέντφορντ και «τσίμπησε» παλικαρίσιο βαθμό η επτάψυχη Γουλβς!

Κανονικά ο Πέδρο Νέτο στη ρεβάνς της Τσέλσι με την Παρί, δεν τιμωρείται για το περιστατικό με το ball-boy!

Πλήγμα για την Τσέλσι: Εκτός για αρκετές εβδομάδες ο Τζέιμς με μυϊκό πρόβλημα

Η Τσέλσι δέχθηκε το μεγαλύτερο πρόστιμο στην ιστορία της Premier και ποινή απαγόρευσης μεταγραφών!

Φοβερό blooper στην Μπέρμιγχαμ, ξέχασε τη φάση, έπιασε την μπάλα κι έκανε πέναλτι!