Τινάζει την… μπάνκα στον αέρα φέτος το καλοκαίρι για μια ακόμα φορα η Άστον Βίλα, με τους «χωριάτες» να είναι έτοιμοι να κάνουν δικό τους τον Λεον Μπέιλι, προσφέροντας στην Μπάγερ Λεβερκούζεν το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 35 εκατομμυρίων ευρώ!

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της αγγλικής εφημερίδας «Daily Mail», ο Τζαμαϊκανός εξτρέμ των «ασπιρινων» είναι ο… εκλεκτός του Ντιν Σμιθ για να ενισχύσει την εμπροσθοφυλακή της Άστον Βίλα, που δεν θα… τσιγκουνευτεί να ικανοποιήσει το θέλω του προπονητή της.

Θυμίζουμε τι η αγγλική ομάδα έκανε μεταγραφή ρεκόρ στην ιστορία της προ ολίγου καιρού, αποκτώντας τον Εμιλιάνο Μπουέντια από την Νόριτς, έναντι 45 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο Μπέιλι προέρχεται από την καλύτερη σεζόν της καριέρας του στην Λεβερκούζεν, μετρώντας 40 εμφανίσεις, με 15 τέρματα και 11 ασίστ στο ενεργητικό του.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Επέστρεψε στις προπονήσεις της Λίβερπουλ μετά από τρεις μήνες ο Ίσακ

Ανρί για Αρτέτα: «Δεν μου αρέσει αυτό που βλέπω, αλλά σημασία έχει το πρωτάθλημα»

Βολές Σκόουλς κατά Σλοτ και Λίβερπουλ: «Το Άνφιλντ δεν τρομάζει πια, έχασε την αύρα του»

«Έβαζε μόνο κώνους»: Ο πατέρας Ντάουμαν ξεμπροστιάζει πρώην προπονητή της Άρσεναλ που λέει ότι ανέδειξε τον γιο του!

Επέστρεψε από την κόλαση της Μπρέντφορντ και «τσίμπησε» παλικαρίσιο βαθμό η επτάψυχη Γουλβς!

Κανονικά ο Πέδρο Νέτο στη ρεβάνς της Τσέλσι με την Παρί, δεν τιμωρείται για το περιστατικό με το ball-boy!

Πλήγμα για την Τσέλσι: Εκτός για αρκετές εβδομάδες ο Τζέιμς με μυϊκό πρόβλημα

Η Τσέλσι δέχθηκε το μεγαλύτερο πρόστιμο στην ιστορία της Premier και ποινή απαγόρευσης μεταγραφών!

Φοβερό blooper στην Μπέρμιγχαμ, ξέχασε τη φάση, έπιασε την μπάλα κι έκανε πέναλτι!

Τότεναμ: Ο Ρομάνο αποκαλύπτει τα ονόματα για τον πάγκο μετά το 1-1 στο Άνφιλντ