Στην απόκτηση του Ματέο Γκεντουζί «πλησιάζει» η Άστον Βίλα, με την ομάδα του Ουνάι Έμερι να κλείνει και δεύτερη μεταγραφή μέσα σε λίγες ώρες μετά από αυτή του Άλεξ Μορένο της Ρεάλ Μπέτις.

Πιο συγκεκριμένα, δημοσιογράφος του «RMC» αναφέρει πως η αγγλική ομάδα είναι έτοιμη να καταθέσει 30 εκατομμύρια ευρώ στη Μαρσέιγ για τον 23χρονο Γάλλο διεθνή.

Επιπλέον αναφέρεται πως η Βίλα είναι διατεθειμένη να «ανέβει» έως και τα 40 εκατομμύρια ευρώ προκειμένου να προσθέσει στο δυναμικό της τον άλλοτε μέσο της Άρσεναλ.



Ο Γκεντουζί μετακόμισε στη Μασσαλία το καλοκαίρι του 2021 ως δανεικός από την Άρσεναλ, με τη Μαρσέιγ να προχωρά στην αγορά του πριν από έξι μήνες έναντι 11 εκατομμυρίων ευρώ.

Τη φετινή σεζόν μετρά τρία γκολ και τρείς ασίστ σε 25 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, με την αξία του να βρίσκεται στα 25 εκατομμύρια ευρώ και τον ίδιο να δεσμεύεται με συμβόλαιο με τη γαλλική ομάδα έως το 2025.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τα... σάρωσε όλα τα βραβεία της Premier League για τον μήνα Σεπτέμβριο η Μπράιτον!

Μάντσεστερ Σίτι: Κατέθεσε έφεση κατά της απόφασης ενοχής της

Premier League: Ο Γκρος νίκησε τον Κωστούλα και κέρδισε το βραβείο του παίκτη του μήνα

Αγγλική Ομοσπονδία για υπόθεση Σίτι: «Σημαντικές επιπτώσεις για την ακεραιότητα του αθλήματος»

Ρούι Πίντο: «Ο Ινφαντίνο γνώριζε από το 2014 τις παρατυπίες της Μάντσεστερ Σίτι»!

Απίστευτο: Δεύτερος παίκτης της Χαλ μέσα σε 3 εβδομάδες που τουμπάρει το αυτοκίνητό του κοντά στο προπονητικό κέντρο!

«Κορυφαίες ομάδες της Αγγλίας και η Ίντερ ενδιαφέρονται για τον Κωστούλα»

Teamtalk: Λίβερπουλ και Τότεναμ παρακολουθούν τον Τζολάκη

Στην αντεπίθεση η Etihad: Απειλεί ότι θα κινηθεί νομικά κατά της Premier League

Η εξομολόγηση Ρίτσαρντς για την ενοχή της Σίτι: «Απόλυτα συντετριμμένος, σπαρακτική αβεβαιότητα - Νιώθω θλίψη και θυμό»