Σε εξαιρετική κατάσταση δείχνει η Ντιναμό Μπρεστ ένα μήνα πριν από τα ματς με τον Ατρόμητο, καθώς επικράτησε της Γκόμελ με 6-0 στο ντεμπούτο του νέου και μόλις 30χρονου τεχνικού, Άλεξ Σπιλέφσκι

Σε πλήρη φόρμα φαίνεται ότι βρίσκεται η Ντιναμό Μπρεστ περίπου ένα μήνα πριν από τα ματς με τον Ατρόμητο για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League.

Στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Λευκορωσίας, η ομάδα του Άλεξ Σπιλέφσκι που έκανε το ντεμπούτο του, αντιμετώπιζε εκτός έδρας την αρκετά αδύναμη Γκόμελ (6-20 σε 14 αγωνιστικές) και έφτασε σε έναν άνετο περίπατο, επικρατώντας 6-0.

Το σκορ για την ομάδα του 30χρονου, άνοιξε στα πρώτα δευτερόλεπτα της αναμέτρησης ο Σαβίτσκι, ενώ το 2-0 έγινε στο 29’ από τον Φαμέγε με τον ίδιο παίκτη να κάνει το 3-0 στο 40’. Ο 21χρονος Γκανέζος έφτασε στο χατ-τρικ με τη συμπλήρωση μίας ώρας παιχνιδιού κάνοντας το 4-0, με το 5-0 να γίνεται από τον Γιούζεπτσουκ.

Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε από τον Σαβίτσκι στο 80’.

Η Ντιναμό Μπρεστ έφτασε τους 22 βαθμούς (26-17) διαθέτοντας στην καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος και βρίσκεται στην 6η θέση.

Η ενδεκάδα:

Γκούτορ, Γκαβρίλοβιτς, Ζαλέσκι, Βερετίλο, Κάργας, Φιλίποβιτς (64’ Λεμπέντεφ), Σαβίτσκι, Οσουτσούκουο, Φαμέγε (70’ Κιριλενκο), Μιλέφσκι (79’ Πρεμούντροφ), Γιούζεπτσκουκ





Παύλος Κουστέρης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube