Σε εξέλιξη βρίσκεται από χθες Τετάρτη αστυνομική επιχείρηση της Ασφάλειας Αττικής σε περιοχές της Θεσσαλίας για την εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης που δραστηριοποιούνταν στη διακίνηση κοκαϊνης.

Μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί τέσσερα άτομα και έχουν κατασχεθεί μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών ουσιων.

Εν τω μεταξύ αναφερόμενος στην εξάρθρωση άλλης σπείρας διακίνησης ναρκωτικών ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας ανέφερε «πιάσαμε δύο τόνους ναρκωτικά και στο εμπόριο αυτό εμπλέκονταν ένας αστυνομικός και ένας υπαξιωματικός του στρατού. Δεν χαριζόμαστε σε κανέναν.»

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. ο αστυνομικός και ο στρατιωτικός εμπλέκονται σε εγκληματική οργάνωση με μέλη έλληνες και αλλοδαπούς που δραστηριοποιούνταν στην εισαγωγή από την Αλβανία μεγάλων ποσοτήτων κάνναβης τις οποίες στη συνέχεια διακινούσαν τόσο εντός της Ελλάδας όσο και στο εξωτερικό. Μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί τουλάχιστον 25 άτομα και έχουν κατασχεθεί μεγάλες ποσότητες κάνναβης, μια φυτεία, ταχύπλοα σκάφη οχήματα, χρηματικά ποσά κ.α.


πηγή: tovima.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Συνελήφθη η Γκρέτα Τούνμπεργκ κατά τη διάρκεια διαδήλωσης στο Λονδίνο

Κλειστό το αγροτικό μπλόκο της Περιμετρικής στην Πάτρα - Mέσα από το κέντρο η κίνηση προς Κυλλήνη

Μέσω gov.gr οι αιτήσεις έκδοσης ληξιαρχικών πράξεων για γεγονότα που τελέστηκαν στο εξωτερικό

Άρση προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στην εθνική οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης στην Πιερία

Σοβαρό ατύχημα σε ανελκυστήρα σούπερ μάρκετ στου Ζωγράφου - Τραυματίστηκε σοβαρά ο συντηρητής

Μητσοτάκης για αγροτικές κινητοποιήσεις: «Δεν θα υποκύψουμε σε εκβιασμούς – Τον πρώτο λόγο έχει η Τροχαία»

Επιδείνωση του καιρού από σήμερα το βράδυ

Απογείωση του τουρισμού μέχρι το 2040 - Στα 55 εκατ. οι τουρίστες, στα 36 δισ. οι εισπράξεις

Σε 450.233 ανέρχονται τα θανατωμένα ζώα λόγω ευλογιάς αιγοπροβάτων

Θεσσαλονίκη: 4 έφηβοι προκάλεσαν ζημιές σε καφετέρια και εξύβρισαν τον ιδιοκτήτη