Στη σύλληψη αστυνομικού που υπηρετεί στη Διεύθυνση Μεταγωγών προχώρησαν το βράδυ της Πέμπτης (28/05) άνδρες της Ομάδας ΔΙΑΣ, έπειτα από τυχαίο έλεγχο στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης. Ο έλεγχος πραγματοποιήθηκε όταν οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι η μοτοσικλέτα που οδηγούσε δεν έφερε πινακίδες κυκλοφορίας.

Κατά την έρευνα που ακολούθησε, βρέθηκαν στην κατοχή του δύο πιστόλια τύπου Glock, 262 φυσίγγια, το χρηματικό ποσό των 8.000 ευρώ, σπρέι πιπεριού και δύο μαχαίρια, προκαλώντας έντονο προβληματισμό στις Αρχές.

Ο υπαστυνόμος συνελήφθη άμεσα, ενώ την υπόθεση ανέλαβε η Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ. Οι έρευνες επικεντρώνονται πλέον στο ενδεχόμενο συμμετοχής του σε οργανωμένο κύκλωμα εκβιασμών, καθώς τα ευρήματα της έρευνας, σε συνδυασμό με πρόσθετα στοιχεία που εξετάζονται, φέρονται να ενισχύουν τα σενάρια περί εμπλοκής του σε εγκληματική δραστηριότητα.

Οι έρευνες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, με τις Αρχές να διερευνούν το εύρος της δράσης του και τυχόν διασυνδέσεις του με άλλα πρόσωπα που ενδέχεται να συμμετέχουν στο ίδιο κύκλωμα.


Πηγή: Skai.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Επιβιβάστηκαν αλλά δεν απογειώθηκαν: Η Τουρκία κατέσχεσε ιρανικό Boeing με τους επιβάτες στην Κωνσταντινούπολη

Ο Γεωργιάδης στέλνει στην Εθνική Αρχή Διαφάνειας τον Πατούλη - Έλεγχος στις εταιρείες του

Βουλή: Αίρεται η ασυλία Ζ. Κωνσταντοπούλου και Π. Πολάκη - «Σπαρταριστοί» διάλογοι και κόντρες

Θάνατος Μαζωνάκη: Τι αποκαλύπτει νοσηλεύτρια για το περιστατικό στο ιατρείο – «Επικράτησε πανικός»

Ιστορική συμφωνία Ελλάδας – Βουλγαρίας: Επιστρέφουν 48 κειμήλια μετά από έναν αιώνα

Μεταμόρφωση: Υγρά απόβλητα εταιρείας κατέληγαν στον Κηφισό – Συνελήφθη 55χρονος

Αποφυλακίσθηκε μετά από 41 χρόνια άδικης φυλάκισης για δολοφονία!

Πλάκα: Νομικές κινήσεις από τους συγγενείς των θυμάτων – «Καμία ενημέρωση από την Πολιτεία»

Σπουδαία ανακάλυψη στη Σητεία: Βρέθηκε κρανίο ρινόκερου ηλικίας 8,5 εκατομμυρίων ετών (pics)

Υπόθεση Μαζωνάκη: Εκδόθηκε το βούλευμα για άρση τηλεφωνικού απορρήτου – Δεκτό το αίτημα του ανακριτή