Έναν τύπο που δεν έδωσε ποτέ λόγο για αντιπάθειες, αλλά πρέπει να παραδεχθεί κανείς ότι είναι απ’ τους λιγότερο… εμφανίσιμους παίκτες που έχουν εμφανιστεί ποτέ στην Premier League συναντά απόψε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Αγωνιζόμενοι στο Κέμπριτζ με την τοπική ομάδα για το Κύπελλο, οι «κόκκινοι διάβολοι» είναι πολύ πιθανόν να τεθούν αντιμέτωποι με τη φοβερή μορφή που ονομάζεται Λιουκ Τσάντγουϊκ.

Τον 34χρονο (πλέον) μέσο που φόρεσε τη φανέλα της την πενταετία 1999-2004 κι έμεινε στην ιστορία -όχι για κάποια απ’ τις 25 εμφανίσεις του, αλλά για τη φοβερή ατάκα-εξήγηση του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον ότι «είναι άσχημος, αλλά καλός παίκτης».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Με δυο… αυτογκόλ και λύτρωση στο 94', η Άρσεναλ γλίτωσε το κάζο και διατηρείται στην κορυφή!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σκέφτεται να φέρει πίσω στην Αγγλία τον Γκάλαχερ

Ο Γουίλσον έκανε σόου και η Φούλαμ πήρε τη νίκη προτού τα… κάνει μαντάρα

Ο βουρκωμένος Σαλάχ μπροστά στις εξέδρες του «Άνφιλντ» και οι θεωρίες για το μέλλον του

Γύρισε, έπαιξε και κατέρριψε ρεκόρ ο Σαλάχ για τη Λίβερπουλ - Χαμογέλασε με Πάλμερ η Τσέλσι

Νοσηλεύτηκε στην εντατική με πρόβλημα στο αναπνευστικό ο Ίαν Ρας!

Λίβερπουλ: Ξανά εκτός ενδεκάδας του Σλοτ ο Σαλάχ για το ματς με την Μπράιτον - Στον πάγκο και ο Κωστούλας

Ανησυχεί ο Μαρέσκα: «Ο Πάλμερ δεν μπορεί να ξεκινά βασικός συνέχεια, πονάει, ας ελπίσουμε να πάει καλύτερα!»

Premier League - 16η αγωνιστική: Επικίνδυνο παιχνίδι για τη Λίβερπουλ απέναντι στους «γλάρους»

Προπονητής του μήνα στην Premier League ο Μαρέσκα