Επικό φινάλε επιφύλασσε η αναμέτρηση ανάμεσα στην Αταλάντα και την Μπορούσια Ντόρτμουντ στο Μπέργκαμο, με τους Ιταλούς να παίρνουν την πρόκριση στους «16» του Champions League με τέρμα στην «εκπνοή» του αγώνα!

Συγκεκριμένα, με το σκορ στο 3-1, οι γηπεδούχοι βγήκαν στον ανοικτό χώρο με τον Κόμπελ να κάνει κάκιστη έξοδο στη σέντρα του Πάσαλιτς και τον Κρστόβιτς να δέχεται ένα «δολοφονικό» χτύπημα στο πρόσωπο από το τακουνάκι του Μπενσεμπαϊνί, στην προσπάθειά του να απομακρύνει.

Η φάση ελέγχθηκε στο VAR, με τον ρέφερι να βγάζει κόκκινη στον αμυντικό των Βεσταφαλών, την στιγμή που ο άσος της Αταλάντα είχε ματώσει στο πρόσωπο.

Την εκτέλεση ανέλαβε ο Σάμαρτζιτς που με μια απίθανη εκτέλεση στις... αράχνες έγραψε το 4-1 και έστειλε την Αταλάντα στους 16 της διοργάνωσης!

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Το «Στάμφορντ Μπριζ» γίνεται… Νέα Φιλαδέλφεια: Εξαντλήθηκαν τα 6.000 εισιτήρια για το ματς με τη Σαχτάρ!

«Κιτρινόμαυρη» τρέλα: Εξαφανίστηκαν μέσα σε λίγες ώρες πάνω από 4.500 εισιτήρια για το ματς με τη Σαχτάρ στο Λονδίνο!

ΑΕΚ: Τα εισιτήρια του αγώνα με τη Σαχτάρ στο Λονδίνο

Το σεντόνι και το φάουλ-ποίημα του Μαρίν: Η παρακάμερα από τη μεγάλη νίκη της ΑΕΚ στην πρεμιέρα του Champions League

Σρνα: «Ελπίζουμε ότι θα υπάρχουν πολλοί Ουκρανοί στο γήπεδο στον αγώνα με την ΑΕΚ»

MVP της 1ης αγωνιστικής του Champions League ο Φεράν Τόρες - Ποιοι μπήκαν στην καλύτερη ενδεκάδα

WhoScored: Στην κορυφαία 11άδας της πρεμιέρα του Champions League ο Ρότα!

Έμεινε... παγωτό ο Μπράουν όταν ενημερώθηκε ότι ο προπονητής του παραιτήθηκε

Έβρεξε ξανά... γκολ: Όλα τα τέρματα στην τρίτη ημέρα της πρεμιέρας του Champions League!

Το πανόραμα της τρίτης ημέρας της πρεμιέρας του Champions League: Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία