Το δικό της παραμύθι γράφει φέτος η Αταλάντα του Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι, που έχει βαλθεί να τρελάνει τον κόσμο!

Η «Ντέα» επικράτησε με 4-1 της Σασουόλο καταφέρνοντας να σκοράρει για 26η φορά 3+ γκολ σε ένα παιχνίδια τα τελευταία δύο χρόνια.



Η ομάδα του Γκασπερίνι έχει με διαφορά την καλύτερη επιθετική επίδοση στη Serie A φετινή σεζόν αφού έχει βάλει 74 φορές την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα, με την Λάτσιο να είναι η ομάδα που ακολουθεί έχοντας 14 γκολ λιγότερα.

Η ομάδα από το Μπέργκαμο μάλιστα έγραψε ιστορία σκοράροντας τα περισσότερα γκολ μετά από 26 αγωνιστικές εδώ και 61 χρόνια!



Ενώ ακόμα ένα ενδιαφέρον στοιχείο που αναδεικνύει την επιθετική δεινότητα της Αταλάντα είναι πως αυτή ήταν η 7η(!) φορά που καταφέρνει να σκοράρει τουλάχιστον τέσσερις φορές σε έναν αγώνα τη φετινή σεζόν!

Επιμέλεια: Ανδρέας Σουλάι

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube