Στα ημιτελικά του Ευρωμπάσκετ μετά από 24 ολόκληρα χρόνια βρίσκεται πλέον η Τουρκία, η οποία το βράδυ της Τρίτης (09/09) με έναν φοβερό και τρομερό, Αλπερέν Σενγκούν, επικράτησε με σκορ 91-77 της Πολωνίας και πλέον περιμένει την... Ελλάδα στους «4»!

Μιλώντας σε τουρκικό Μέσο μετά το τέλος του αγώνα, ο Εργκίν Αταμάν, εμφανώς συγκινημένος δήλωσε πως οι παίκτες του αξίζουν ένα μετάλλιο και στόχος όλων είναι η πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης.

«Αυτά τα παιδιά τα αξίζουν όλα. Ελπίζω να κερδίσουν ένα μετάλλιο. Είμαι τόσο χαρούμενος. Είμαστε στα ημιτελικά μετά από όλα αυτά τα χρόνια. Αυτά τα παιδιά αξίζουν ένα μετάλλιο. Θέλουμε να κερδίσουμε τον ημιτελικό την Παρασκευή και να προκριθούμε στον τελικό», ανέφερε χαρακτηριστικά.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Σρέντερ για Αταμάν: «Ακούγεσαι σαν να πονάς - Ευτυχώς δεν θα γίνεις ποτέ προπονητής μου»

«Οι υποσχέσεις κρατιούνται»: Ο Σενγκούν πήρε στον Οσμάνι δώρο ένα ρολόι για την άμυνα που έπαιξε στον Γιάννη

Έτσι έληξε η ένταση μεταξύ Γιάννη και Σενγκούν: Το τηλεφώνημα του Αντετοκούνμπο και η κοινή απόφαση για... ανακωχή

«Φίλε, άμα είσαι θετικός και δώσεις όλο σου το είναι, κάτι γίνεται»: Το μήνυμα πίστης του Σλούκα πριν το μετάλλιο!

Παρέμεινε 13η στο FIBA ranking η Ελλάδα παρά το χάλκινο - Άλμα 15 θέσεων για την Τουρκία, ανέβηκε 2η η Γερμανία

Λάρκιν: «Έχει μία... μαγκιά ο Σενγκούν, πιστεύει ότι κανείς δεν μπορεί να τον μαρκάρει»

Γκασόλ: «Λατρεύω το πάθος και την υπερηφάνεια του Γιάννη για την Ελλάδα»

Παναγιωτόπουλος: «Δώσαμε τη σπίθα για την αναγέννηση του μπάσκετ μας - Μας συγκινεί ο Γιάννης, ξέρουμε πόσο το ήθελε»

Δεν χορταίνει μετά το Ευρωμπάσκετ ο Παπανικολάου: «Χάλκινο μετάλλιο, χρυσές αναμνήσεις»

Giannis Effect και στη μουσική: Επανήλθαν στο Top 50 του Spotify τρία παλιά hits του Light λόγω Αντετοκούνμπο!