Με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο έκλεισε την τελευταία «διαβολοβδομάδα» του 2025 ο Παναθηναϊκός AKTOR, ο οποίος μόλις δύο 24ωρα μετά τη νίκη στην Πόλη επί της Φενέρ, λύγισε και την πρωτοπόρο του βαθμολογικού πίνακα, Χάποελ Τελ Αβίβ με σκορ 93-82, στο «Telekom Athens Center»!

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Εργκίν Αταμάν πανηγύρισε με σφιγμένες και υψωμένες γροθιές μαζί με το κοινό των «πρασίνων», ενώ στη flash interview δήλωσε:

«Δείξαμε τη δύναμή μας απόψε. Ξεκινήσαμε εξαιρετικά το παιχνίδι με εκπληκτική άμυνα. Ο Καλαϊτζάκης βοήθησε με τον Γκραντ και τον Τσέντι. Χάσαμε πολλά ελεύθερα σουτ στη δεύτερη περίοδο και μας πλήγωσαν με τον Μάλκολμ.

Παίξαμε έξυπνα στο δεύτερο ημίχρονο, χρησιμοποιήσαμε τον Ναν πολύ καλά και τον Όσμαν. Μας βοήθησαν πολύ και ο Γιούρτσεβεν και ο Σλούκας. Πολύ καλό παιχνίδι, νικήσαμε την πρωτοπόρο και δείξαμε τη δύναμή μας.

Πριν τη Φενέρ και σήμερα δεν έκανε προπόνηση ο Ναν. Μόνο σε αυτά τα δύο παιχνίδια δεν ξεκίνησε, αλλά είναι φανταστικός παίκτης. Έπαιξε καλά, ένιωσε καλά. Δεν είναι έκπληξη για εμάς, έπαιξε το παιχνίδι του».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Το Σούπερ Καπ της Ευρωλίγκας οδεύει προς Άμπου Ντάμπι - Ανοιχτό και το σενάριο Κωνσταντινούπολης

Κορυφαίος παράγοντας της EuroLeague ο Γιανκούνας της Ζαλγκίρις

Μπουενο: «Πιστεύω ακόμα ότι μπορούμε να βρούμε κοινό σημείο με το ΝΒΑ - Η Ευρωλίγκα δεν ήταν ποτέ άλλοτε τόσο δυνατή»

Η ανάρτηση της Ευρωλίγκας για Ομπράντοβιτς-Διαμαντίδη: «Ακριβώς όπως παλιά»

Ευρωλίγκα: Με 24 ομάδες από τη σεζόν 2027/28 - Επενδύσεις άνω των 1,2 δισ. ευρώ

Ανέλαβε πρόεδρος της Ένωσης προπονητών της Ευρωλίγκας ο Πασκουάλ

Παρτίζαν: «Ο Μπόνγκα ενεργοποιεί τη ρήτρα του και πάει σε άλλη ομάδα της Ευρωλίγκας»

Σκαριόλο: «Ο Ολυμπιακός άξιζε τρεις από τις τελευταίες Ευρωλίγκες, αλλά όχι τη φετινή»

Ντίνος: «Ο Παναθηναϊκός θα συνεχίσει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της καινοτομίας, της δημιουργίας και της εξέλιξης»

Κορυφαία ομάδα της Euroleague στο μάρκετινγκ και φέτος ο Παναθηναϊκός