Με τη second unit να κάνει πιο αισθητή από ποτέ την παρουσία της, ο Παναθηναϊκός AKTOR επικράτησε πολύ εύκολα 93-62 του Προμηθέα, στο τελευταίο ματς του δευτέρου γύρου της Stoiximan Basket League.

Στη συνέντευξη Τύπου, ο Εργκίν Αταμάν δήλωσε ικανοποιημένος από τη νίκη αλλά και από το γεγονός πως μοίρασε τα λεπτά, ενώ έκανε ειδική μνεία στον Ιωάννη Παπαπέτρου, που ήταν πολύ καλός έχοντας 14 πόντους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Ο Προμηθέας είναι μία από τις καλές ομάδες του πρωταθλήματος. Είναι ήδη στους "8" του Basketball Champions League, αλλά παίξαμε με συγκέντρωση, γιατί είναι δύσκολο μετά από μία μεγάλη νίκη να βρεις το κατάλληλο κίνητρο σε αυτά τα παιχνίδια.

Αλλά σήμερα η ομάδα είχε πολύ υψηλό βαθμό συγκέντρωσης και το πιο ευχάριστο ήταν ότι μοιράσαμε τα λεπτά και δώσαμε χρόνο σε παίκτες που δεν έπαιξαν στη "διαβολοβδομάδα" και ξεκουράσαμε όσους έπαιξαν. Κι άλλο ένα ευχάριστο για μένα είναι ότι αυτή τη σεζόν ίσως για 2η ή 3η φορά ο Παπαπέτρου έπαιξε με αυτοπεποίθηση και είναι έτοιμος να μπει στο ροτέισον. Είχε ένα δύσκολο χειρουργείο, αλλά έδειξε έτοιμος να μπει στο ροτέισον στην Euroleague και φυσικά στο ελληνικό πρωτάθλημα».


ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τα συγχαρητήρια της ΠΑΕ Ολυμπιακός στο μπασκετικό τμήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος!

«Τα πρώτα μου μπουζούκια»: Έτοιμος για μια ξέφρενη νύχτα ο Φουρνιέ μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος!

Ψηλά στη λίστα του Ολυμπιακού ο Μπόνγκα - Η ανάλυση Ζέρβα για κάθε παίκτη και το ρόστερ της νέας σεζόν!

Ομιλία Αγγελόπουλων στα αποδυτήρια: «Είστε οι καλύτεροι σε Ελλάδα και Ευρώπη - Γράψατε ιστορία και συνεχίζουμε»

«Οι φίλαθλοί μας θα είναι περήφανοι - Ευχαριστώ για τη στήριξη, ξέρω ότι είμαι δύσκολος»: Η ομιλία Αταμάν στα αποδυτήρια

Παναθηναϊκός: Κάταγμα στα πλευρά για Ναν

Οπαδοί του Παναθηναϊκού παρέμειναν στο Telekom Center και υποδέχθηκαν την αποστολή!

Η ΑΕΚ «χτίζει» πάνω στον Μπάρτλεϊ και ετοιμάζει νέα συμφωνία!

Μπαρτζώκας για μεταγραφή Φουρνιέ: «Μπήκα με τα χέρια σηκωμένα στον αέρα και μου είπαν ότι τον κλείσαμε»

Σοβαρές καταγγελίες από Αγγελόπουλους: «Αν κάποιος δεν θέλει έναν διαιτητή, στέλνει 40 παιδιά στο σπίτι του;»