Στην κακή απόδοση της ομάδας του στην επίθεση απέδωσε ο Εργκίν Αταμάν την ήττα από τον Παναθηναϊκό μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου.

«Πριν τον αγώνα, ξέραμε πως θα ήταν δύσκολα εδώ. Ο ψηλός μας ήταν τραυματίας και αναγκαστήκαμε να ακολουθήσουμε άλλη στρατηγική», ανέφερε και συνέχισε:

«Στο πρώτο μέρος κάναμε αρκετά λάθη, αλλά μπήκαμε στο παιχνίδι γιατί είχαμε καλή άμυνα. Στο τρίτο δεκάλεπτο κάναμε αρκετά λάθη, δεχθήκαμε γρήγορα καλάθια, ήμασταν τραγικοί στην επίθεση και μετά παραδοθήκαμε και στην άμυνα», κατέληξε ο Αταμάν.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Χεζόνια: «Είδα πολλές άδειες θέσεις με Ολυμπιακό και Φενέρ…»

Euroleague: Ολοκληρώνεται με κρίσιμες μάχες η προτελευταία αγωνιστική

Φαλ: «Δεν είναι δουλειά μου να ανησυχώ για τον ανταγωνισμό - Πρέπει απλώς να είμαι έτοιμος»

Mαρτίνεθ: «Για εμάς τα playoffs είναι σαν τη σκοτεινή πλευρά της σελήνης - Ούτε εμείς θέλουμε τον Παναθηναϊκό»

Σερέλης: «Με τέτοια εμφάνιση δεν μπορείς να νικήσεις τη Βαλένθια - Δίκαια κέρδισε το παιχνίδι»

Δεν μπόρεσε να ακολουθήσει: Τα highlights της ήττας του Παναθηναϊκού από την «καυτή» Βαλένθια

Τα θλιβερά αποδυτήρια του σταφ στη Roig Arena που θυμίζουν αποθήκη - Αταμάν: «Ασεβές για τους προπονητές»!

Καλαϊτζάκης: «Χάθηκαν πολλά παιχνίδια που δεν έπρεπε στη σεζόν - Να νικήσουμε την άλλη βδομάδα και βλέπουμε...»

Μαρτίνεθ: «Προσαρμοστήκαμε στην άμυνα του Παναθηναϊκού και κάναμε εξαιρετικό παιχνίδι»

Αταμάν: «Aυτή η Βαλένθια θα κέρδιζε και τους Λέικερς - Ελπίζω να μην τη συναντήσουμε στα playoffs»!