Ομάδα που έχει καταφέρει να έχει σχεδόν ισοσκελισμένο προϋπολογισμό χαρακτήρισε τον Παναθηναϊκό ο Εργκίν Αταμάν. Ο Τούρκος τεχνικός παραχώρησε στην Αθήνα συνέντευξη στο TRT της πατρίδας του.

«Ο Παναθηναϊκός έχει σημαντικά έσοδα από εισιτήρια για κάθε αγώνα, που σημαίνει ότι έχει έναν ισορροπημένο προϋπολογισμό. Μπορώ να πω ότι είναι ίσως η μόνη ομάδα στην Ευρώπη με ισοσκελισμένο προϋπολογισμό», ανέφερε.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στην επεισοδιακή σειρά των playoffs απέναντι στην πρώην ομάδα του, Αναντολού Εφές. «Το τελευταίο πράγμα που ήθελα ήταν να παίξουμε με την Εφές στα playoffs. Το θεωρήσαμε ασέβεια εκ μέρους της να προπονηθεί στην έδρα του Ολυμπιακού. Έμεινα πολύ έκπληκτος από αυτή την κίνηση και δεν κατάλαβα τους σκοπούς της. Ήταν δύσκολο να χάσουμε τον πέμπτο αγώνα εντός έδρας, αλλά η Εφές αντιστάθηκε».

Όσο για το σύνθημα εναντίον του στο Game 4 και την αντίδρασή του, εξήγησε: «Στο τέλος του αγώνα στην Κωνσταντινούπολη, υπήρχε ένα σύνθημα που έχει ταυτιστεί με τη Φενέρμπαχτσε εδώ και χρόνια, ένα σύνθημα που ξεκίνησε αρχικά με μια μικρή ομάδα και στη συνέχεια εξαπλώθηκε στην πλειοψηφία της κερκίδας. Φυσικά, αυτό με εκνεύρισε κι εμένα και γι’ αυτό αποχώρησα από το γήπεδο».

Τέλος, αναφέρθηκε στην αντίπαλο του Παναθηναϊκού στο Final 4 του Άμπου Ντάμπι. «Η Φενέρμπαχτσε είναι μια καλή ομάδα. Η επίθεσή της βελτιώθηκε πολύ μετά την ένταξη του Έρικ ΜακΚόλουμ στην ομάδα».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Έχω αμφιβολίες για την επιτυχία του ΝΒΑ Europe - Οι άνθρωποι στην Ευρώπη πάνε στο γήπεδο επειδή...»

Ο Πέσιτς έγραψε ιστορία ως ο γηραιότερος προπονητής που έχει βρεθεί σε πάγκο ομάδας της Ευρωλίγκας!

Στις καλύτερες στιγμές της Ευρωλίγκας για το 2025 η επική 45άρα του Βεζένκοφ κόντρα στην Μπάγερν!

Πέτγουεϊ για Ναν και το σκληρό φάουλ του στον Ράιτ: «Προσπαθεί να στείλει κόσμο στο νοσοκομείο»

Παναθηναϊκός και Ζάλγκιρις ψάχνουν τη νεαρή φίλαθλο που ζήτησε τη φανέλα του Ναν!

«Μία τάπα, μία κούρσα, ένα τελείωμα»: Η δημοσίευση του Παναθηναϊκού για την τρομερή φάση με Φαρίντ & Ναν

Αταμάν στους παίκτες του: «Κάναμε τη διαφορά στην επίθεση, δεν ήταν εύκολο σε αυτή την έδρα»

Γιούρτσεβεν στο sport-fm.gr: «Ήμασταν όλοι ''καυτοί'' στο δεύτερο ημίχρονο και πήραμε τη νίκη»-Τι είπε για το μέλλον του

Πετρίδης: «Κερδίζει έδαφος για την παραμονή ο Γιούρτσεβεν - Είχε πάρει… φωτιά ο Όσμαν στο Κάουνας»

Έκανε «κηδεία» στην Εφές Αναντολού σε επικό ματς και την… παίρνει μαζί της η Βιλερμπάν