Ο Παναθηναϊκός AKTOR έκανε πειστική εμφάνιση στην «LDLC Arena» και πήρε σημαντικό «διπλό» επί της Βιλερμπάν με σκορ 89-81, φτάνοντας στο 7-7 χάρη στην τρομερή εμφάνιση του Κώστα Σλούκα, που έκανε το καλύτερό του παιχνίδι με τα πράσινα!

Ο Εργκίν Αταμάν, μετά το ματς, στάθηκε στην εξαιρετική εμφάνιση της ομάδας του στο επιθετικό κομμάτι και στη μεγάλη σημασία της νίκης, ενώ έκανε ειδική μνεία στον Κώστα Αντετοκούνμπο, που επιστρατεύθηκε στην τέταρτη περίοδο και βοήθησε πολύ τους «πράσινους».

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Φυσικά και είναι μία μεγάλη νίκη η αποψινή. Η Βιλερμπάν είναι μία πολύ επικίνδυνη ομάδα. Δεν τα παρατάνε ποτέ. Έχουν παίκτες που μπορούν να σκοράρουν, όπως ο Καμπαρό και ο Ντε Κολό. Εμείς όμως χάσαμε 11 βολές.

Παίξαμε απίστευτα στην επίθεση, κυκλοφορώντας σωστά την μπάλα, όπως πρέπει, βρήκαμε τους πόντους που θέλαμε αλλά είχαμε αρκετές χαμένες βολές σε ένα τέτοιο κρίσιμο ματς.

Είναι εξαιρετική η συνεισφορά του Κώστα Αντετοκούνμπο στο τελευταίο δεκάλεπτο. Μας έδωσε αυτό που θέλαμε στην άμυνα για να προστατεύσουμε το ζωγραφιστό. Είναι μία σημαντική νίκη μετά από αυτές τις ήττες που είχαμε. Χάσαμε τρία ματς. Έχουμε εξαιρετική ομάδα και θα συνεχίσουμε όπως πρέπει».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Βεζένκοφ, Ναν ή… Ιφί: Κρίνεται απόψε ο τίτλος του πρώτου σκόρερ της EuroLeague

Πώς συναντώνται Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός στα playoffs-Μόνο στον τελικό μπορούν να βρεθούν στο Final 4

Παναθηναϊκός AKTOR-Εφές: Τελικός με… προσευχές για τους πράσινους!

Euroleague: Ολοκληρώνεται ο φετινός «μαραθώνιος» - Θα πέσουν κορμιά σε Πριγκιπάτο, Σαράγεβο και Βαρκελώνη

Euroleague: Όλα τα σενάρια για κάθε ομάδα πριν τα σημερινά ματς

Τζόσεφ στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6: «Καλή νίκη, ομαδική δουλειά - Το πραγματικό ταξίδι τώρα αρχίζει»

Μπαρτζώκας: «Δεν φοβόμαστε κανέναν, στόχος να σπάσουμε και άλλη… κατάρα - Ο Χολ ζήτησε αλλαγή για τον Μιλουτίνοφ»!

«Δεν κάνουμε φασαρία και συνεχίζουμε να προχωράμε μπροστά»: Η ανάρτηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός μετά την πρωτιά

Διατήρησε τη φόρμα της και «καθάρισε» και την Μπασκόνια η Παρτίζαν

Ντόρσεϊ: «Είμαστε ταλαντούχα ομάδα και βρήκαμε τον ρυθμό μας, με βοήθησε ο Σπανούλης»