Ο Παναθηναϊκός λύγισε την Μπάγερν Μονάχου και έφτασε στην πρώτη του νίκη στη φετινή Ευρωλίγκα, με τον Εργκίν Αταμάν να δηλώνει μετά το ματς πως ένιωθε όμορφα παρότι η ομάδα του δεν έπαιξε καλά, ενώ σχολίασε και την ατάκα του Λεσόρ για... οκτώ ώρες στο γυμναστήριο.

Αναλυτικά:

«Νιώθω όμορφα. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, σκληρό. Δεν παίξαμε καλά. Στο προηγούμενο ματς χάσαμε στην παράταση, τώρα κερδίσαμε και νιώθω ωραία.

Ο Μαντζούκας είναι ένας καλός παίκτες και μας δίνει πολλά. Πέτυχε σημαντικά τρίποντα σήμερα. Έλειπε ο Σλούκας και αυτό μας δημιούργησε προβλήματα στην στατιστική κάτι που φαίνεται στην αναλογία ασίστ-λάθη.

Παίξαμε καλή άμυνα, οι αντίπαλοι βρήκαν 14 επιθετικά ριμπάουντ όμως. Στο τέλος κάναμε λάθη, κουραστήκαμε και πρέπει να βελτιωθούμε.

Τώρα έχουμε το Περιστέρι bwin, ακόμα ένα σημαντικό ματς. Ξέρετε, είναι παράξενο. Κάναμε απλά 4 ώρες στο βίντεο. Δεν είναι 7-8 ώρες προπόνηση.

Κάναμε 1,5 ώρα κανονική προπόνηση και 4 ώρες στο βίντεο. Δεν είμαι χαζός να κρατάω τόσες ώρες τους παίκτες μου. Πρέπει να γράφετε την αλήθεια, δεν είναι σωστό».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μπερτομέου κατά NBA Europe: «Δεν είναι λογικό οι ομάδες να πληρώνουν για κάτι που έχουν χτίσει»

«Αυτοί είναι οι φίλαθλοί μας, αυτός είναι ο Παναθηναϊκός»: Το «ευχαριστώ» της ΚΑΕ στον κόσμο

Οι «ερυθρόλευκοι» πανηγυρισμοί μετά από ακόμη ένα διπλό: Η παρακάμερα του Ολυμπιακού από τη Βαρκελώνη

EuroLeague: Ο ΠΑΟΚ μαζί με Βαλένθια, Ντουμπάι BC και Παρί, οι πρώτες τέσσερις ομάδες που θα αποκτήσουν franchise

Ιτούδης: «Σεβασμός στον ένα και μοναδικό, Παύλο Γιαννακόπουλο!»

Σάριτς: «Ο Βαλαντσιούνας είναι ίσως ο καλύτερος ψηλός της λίγκας»

MVP ο Βεζένκοφ στην 6η αγωνιστική της Euroleague

Ο Χουάντσο έμεινε στο Telekom Center μετά το ματς για να κοουτσάρει μικρούς φίλους του Παναθηναϊκού!

Φρανσίσκο: «Είμαστε έξαλλοι, το κάναμε εύκολο για τη Χάποελ - Θα μάθουμε αυτό που πρέπει από την ήττα»

Μπάντιο: «Αν η ήττα είναι καμπανάκι, χαίρομαι που συνέβη τώρα - Δεν μπορούμε να επιτρέπουμε 90 πόντους στην έδρα μας»