Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Φενέρμπαχτσε (13/2, 21:15) στο Telekom Center Athens και ο Εργκίν Αταμάν στις δηλώσεις του ανέφερε ότι όλοι συμμετείχαν στην προπόνηση εκτός του Αλέξανδρου Σαμοντούροφ, τονίζοντας ότι ο Κέντρικ Ναν είναι 100% έτοιμος.

Σε ερώτηση για τη μεταγραφή του Χέιζ-Ντέιβις είπε πως: «Λυπάμαι αλλά τώρα σκέφτομαι μόνο τη Φενέρμπαχτσε. Δεν σκέφτομαι καμία μεταγραφή. Είμαι συγκεντρωμένος μόνο στο παιχνίδι».

Παράλληλα, ανέφερε ότι: «Θα ήθελα να πω ευχαριστώ στους ανθρώπους που μου έστειλαν μήνυμα για τη μητέρα μου. Τώρα πρέπει να εστιάσουμε στη δουλειά. Έλειπα δύο ημέρες, αλλά έχω ένα επιτελείο που δουλεύει μαζί. Ο Σερέλης μου είπε ότι έγινε καλή δουλειά.

Όλοι συμμετείχαν εκτός του Σαμοντούροφ που τραυματίστηκε στην προπόνηση. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι, παρόλο που τους κερδίσαμε στην Κωνσταντινούπολη. Είμαι σίγουρος ότι τα παιδιά θα βρουν τρόπο να νικήσουν το παιχνίδι. Είμαστε επαγγελματίες. Φυσικά είμαι κουρασμένος, αλλά σήμερα θα ξεκουραστώ και αύριο θα είμαι συγκεντρωμένος στο παιχνίδι. Έχω εκπληκτικό επιτελείο.

Για 3-4 εβδομάδες παίζαμε χωρίς σέντερ. Χάσαμε παιχνίδια από ομάδες που δεν είναι σε καλή θέση στη βαθμολογία, αλλά παίζαμε χωρίς τον Ναν. Ένας παίκτης που είναι καλύτερος σκόρερ και MVP είναι πολύ σημαντικός στο σύστημα. Αύριο θα είμαστε στο 100% και θα παλέψουμε για να νικήσουμε.

Ο Κέντρικ Ναν είναι 100% έτοιμος. Έχει χάσει παιχνίδια, αλλά είναι έμπειρος και πιστεύω ότι μπορεί να παίξει 25-30 λεπτά. Στα τρία χρόνια που δουλεύω εδώ παίρνω αγάπη από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού. Αγαπούν τον Παναθηναϊκό. Τώρα παλεύουμε για να τον κρατήσουμε σε υψηλή θέση στην Ευρωλίγκα
», πρόσθεσε ο Αταμάν.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μπουένο: «Συζητάμε αλλαγή φορμάτ – Αποφάσεις για την EuroLeague στις 14 Απριλίου»

Τι λέει ο αλγόριθμος για EuroLeague: Σίγουρο πλεονέκτημα ο Ολυμπιακός, στο 25% ανέβηκε ο Παναθηναϊκός

Στην κορυφή του top-10 της Ευρωλίγκας ο Ράιτ που έσβησε τα... φώτα στον Τάκερ

Στέρλινγκ Μπράουν: Αναδείχθηκε MVP της 34ης αγωνιστικής στην Ευρωλίγκα

Ομιλία Αταμάν στους παίκτες: «Κάθε ματς είναι τελικός στα τρία σερί εκτός έδρας - Έτοιμοι για τη νίκη και με Ολυμπιακό»

Αταμάν: «Κάναμε ένα εξαιρετικό παιχνίδι, θα σκεφτώ τη Χάποελ μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό»

Τα highlights από τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Μονακό

Έπαιξε με τη... φωτιά αλλά βγήκε νικήτρια απέναντι στον Ερυθρό η Μπαρτσελόνα!

Βαθμολογία Ευρωλίγκας: Μία νίκη απόσταση από την 4άδα ο Παναθηναϊκός, δεύτερος ο Ολυμπιακός

«Έκανε τη δουλειά με Μονακό και πάει σε τριάδα αγώνων που θα κρίνει τα πάντα»: Το σχόλιο Πετρίδη από T-Center