Στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού AKTOR επί του Αμαρουσίου, ο Εργκίν Αταμάν δήλωσε ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του βάσει συνθηκών, ενώ ανέφερε τα τελευταία νέα για τους τραυματίες.

«Ξεκίνησαμε το παιχνίδι με ένα τέμπο αργό, όμως είναι λογικό γιατί προερχόμασταν από διαβδολοβδομάδα και είχαμε ελλείψεις. Οπότε, ήταν λογικό που κάποιοι έπαιξαν παραπάνω και φυσικό επόμενο είναι να υπάρχει κούραση πνευματική και σωματική.

Από τότε που βρεθήκαμε πίσω με 10 πόντους, σοβαρευτήκαμε, παίξαμε όπως ξέρουμε, ήμασταν πιο σκληροί και επιθετικοί, πήραμε τον έλεγχο και μια σημαντική νίκη μετά από τη δύσκολη διαβολοβδομάδα.

Όσμαν και Μήτογλου θα ξεκινήσουν να κάνουν ομαδικές προπονήσεις αυτή τη βδομάδα. Με τον Ναν είναι πιο περίπλοκη η κατάσταση. Έχει ενοχλήσεις, δεν είναι επικίνδυνα τα πράγματα. Θα εξαρτηθεί από εκείνον, θέλει πολύ να επιστρέψει. Είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης για εμάς»
, είπε αναλυτικά.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Καταγγελία-σοκ από τον Πετρόπουλο του Κολοσσού: «Ελπίζω τα φρένα του αυτοκινήτου μου να κόπηκαν… μόνα τους»

Ο Αθηναϊκός τρομοκράτησε τον Αμύντα και συνεχίζει ανενόχλητος στην κορυφή

Η βαθμολογία της Stoiximan GBL μετά την ολοκλήρωση της 16ης αγωνιστικής

Ο πληθωρικός Σλούκας και ο καταιγισμός τριπόντων: Τα highlights από τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Αμαρουσίου

Πρωτοφανές σκηνικό: Ο Αταμάν ζήτησε ειρωνικά challenge εις βάρος του Παναθηναϊκού και αποθεώθηκε!

Αταμάν: «Ελπίζω να επιστρέψουν γρήγορα οι τραυματίες, χρειαζόμαστε νίκες στην Ευρωλίγκα»

Μισός αλλά… αρκετός ο Παναθηναϊκός, λύγισε το Μαρούσι με τρομερό Σλούκα

Η στιγμή που ο Αταμάν αλλάζει όλη την πεντάδα του Παναθηναϊκού στο τρίλεπτο!

Γουόρντ: «Είχα να παίξω πλέι μέικερ από το λύκειο-Θα μας βοηθήσει ο Τζόζεφ»

Μπαρτζώκας: «Πολύπλευρο ταλέντο ο Γουόρντ - Θα κάνει μαγνητική ο Τζόουνς»