Παρά τις απουσίες και τα προβλήματα από νωρίς με τα φάουλ, ο ψυχωμένος Παναθηναϊκός τα έδωσε όλα κόντρα στη Βίρτους και έφυγε από την Μπολόνια με το τέταρτο διπλό του στη φετινή Ευρωλίγκα (82-77).

Μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής των «πράσινων», Εργκίν Αταμάν, χαρακτήρισε ως σπουδαία τη νίκη λόγω και της μαχητικότητας των Ιταλών, τονίζοντας πως στο φινάλε οι παίκτες του έπαιξαν έξυπνα και πήραν τη νίκη.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στο ροτέισον, τονίζοντας πως δεν τον νοιάζει καθόλου αυτό, αλλά το να αποδίδουν οι εκάστοτε παίκτες που βρίσκονται στο παρκέ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν:

Για τη νίκη επί της Βίρτους Μπολόνια: «Είναι μια σπουδαία νίκη για εμάς και οι δύο ομάδες ήταν σκληρές, έτρεξαν και πάλεψαν πολύ. Η ατμόσφαιρα ήταν καταπληκτική. Είχαμε πολλές ευκαιρίες να πάρουμε μια καλή διαφορά, αλλά η Μπολόνια δεν τα παρατούσε ποτέ. Στο τέλος πήραμε τα ριμπάουντ και τη νίκη. Παίξαμε πολύ πιο έξυπνα στα τελευταία λεπτά και μια πήραμε μια σημαντική νίκη. Ίσως αυτό το παιχνίδι δεν ήταν εκπληκτικό για εμάς, αλλά και οι δύο ομάδες ήταν μαχητικές».

Για το ροτέισον στο ματς με τη Βίρτους: «Δεν με νοιάζει το ροτέισον. Με ενδιαφέρει να είναι μέσα οι παίκτες που βρίσκονται εκείνη τη στιγμή στην καλύτερη κατάσταση. Το σημαντικό είναι το πώς παίζουμε στο ματς. Δεν θα κάνω αλλαγές για το ροτέισον, αν βάλω έναν παίκτη και δεν μας δίνει αυτό που χρειαζόμαστε, θα τον βγάλω. Κάποιες φορές μπορεί να παίξουμε με έξι παίκτες, κάποιες φορές με δέκα. Ολοκληρώσαμε τη διπλή εβδομάδα με δύο νίκες, πολύ δύσκολες, αλλά πολύ σημαντικές κιόλας».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Εuroleague: Η Μπαρτσελόνα πρότεινε νέο συμβόλαιο με… δικαίωμα αποχώρησης

Δυσαρέσκεια στη Φενέρ για την αναβολή με Ολυμπιακό: «Αν γίνει το Παναθηναϊκός-Βαλένθια, τότε δεν τίθεται θέμα ασφαλείας»

Παναθηναϊκός AKTOR: Οδηγίες προς τους οπαδούς για τον σημερινό αγώνα με την Βαλένθια

Βρούτσης: Ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να έχει φτιάξει το πρόβλημα στο ΣΕΦ -Γι’ αυτό δεν αναβάλαμε το πόλο του Παναθηναϊκού

Πετρίδης: «Να συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε ο Παναθηναϊκός AKTOR - Δίνει μια επιπλέον λύση ο Γιουρτσέβεν»

Τζαμπάρι Πάρκερ: «Δεν έχω ξαναπαίξει σε τέτοιες συνθήκες-Ήρθα για τον Ομπράντοβιτς στην Παρτίζαν»

Ευρωλίγκα: Ολοκληρώνεται η 14η αγωνιστική με σημαντικές αναμετρήσεις σε Μπολόνια, Βελιγράδι και Βιτόρια

Παναθηναϊκός AKTOR-Βαλένθια: Για να συνεχίσουν το νικηφόρο σερί οι «πράσινοι»

Βαθμολογία Euroleague: Μόνη πρώτη ξανά η Χάποελ Τελ Αβίβ, μπήκε στη δεκάδα η Ρεάλ Μαδρίτης

Χρονικό: Πώς φτάσαμε στην αναβολή του Ολυμπιακός-Φενέρμπαχτσε και τα δεδομένα με την ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα