Ο Παναθηναϊκός παρουσιάστηκε κατώτερος της περίστασης και γνώρισε την εντός έδρας ήττα με από την Αρμάνι Μιλάνο, για την 20ή αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Εμφανώς δυσαρεστημένος με την εικόνα των «πράσινων», εμφανίστηκε μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Εργκίν Αταμάν, ο οποίος δεν είχε διάθεση να κάνει πολλές δηλώσεις και αρκέστηκε στο να τονίσει ότι η ομάδα του έπαιξε τραγικά, ενώ έδωσε και τα συγχαρητήριά του στους νικητές.

«Ήταν ένα δύσκολο ματς, παίξαμε τραγικά. Συγχαρητήρια στην Αρμάνι που έπαιξε με παίκτες από τον πάγκο της. Δεν έχω και πολλά να πω μετά από αυτό το παιχνίδι», δήλωσε χαρακτηριστικά ο προπονητής του Παναθηναϊκού.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Σορτς: «Δεν έχω φέρει το κομπιουτεράκι μου αλλά ξέρω πώς μπορούμε να μπούμε στην τετράδα»

Αταμάν: «Δεν πρέπει να παρασυρθούμε συναισθηματικά - Ο Γκραντ έκανε μεγάλη θυσία και έδειξε τον χαρακτήρα του»

Χωρίς προβλήματα η προπόνηση του Παναθηναϊκού στη Βαλένθια - Παρών και σε αυτό το ματς ο Γιαννακόπουλος

ΜακΚίσικ ενόψει Χάποελ: «Ελπίζω ότι ο Βεζένκοφ θα κάνει το ματς της ζωής του»

Πραντίγια: «Θα πάει... μακριά το ματς με τον Παναθηναϊκό, όλα θα κριθούν στις λεπτομέρειες»

Μαρτίνεθ: «Ο Παναθηναϊκός είναι για μένα μία από τις δύο καλύτερες ομάδες της Euroleague»

ΜάκΙνταϊρ για Ολυμπιακό: «Δεν είναι η στιγμή, είμαι συγκεντρωμένος στον Ερυθρό»

Αποθέωσε Όσμαν, Χουάντσο και Σλούκα ο Γιαννακόπουλος: «Πόσα κιλά μπάσκετ ξέρεις; - Μόνο Σάρας και Διαμαντίδης τέτοιο IQ»

Παπανικολάου για το ρεκόρ συμμετοχών στην Euroleague: «Ανταμοιβή των κόπων μου»

Μπαρτζώκας: «Ο Βεζένκοφ περιμένει με ανυπομονησία το ματς με τη Χάποελ στη Σόφια»