Ο Εργκίν Αταμάν εμφανίστηκε ικανοποιημένος μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού AKTOR στη Μύκονο, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση τόσο στη μοναδική ατμόσφαιρα του νησιού όσο και στη διαχείριση των συνεχόμενων αγώνων και των τραυματισμών.

Ο Τούρκος τεχνικός στάθηκε στις δυσκολίες συγκέντρωσης που αντιμετώπισε η ομάδα του μετά το απαιτητικό παιχνίδι της Euroleague, ενώ εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι όλοι οι τραυματίες –πλην του Χολμς– θα είναι διαθέσιμοι για την επερχόμενη ευρωπαϊκή αναμέτρηση με την Παρτίζαν στο «Telekom Center Athens».

Αναλυτικά τα όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

Για το ματς: «Είναι συναρπαστικό το να έρχεσαι στην Μύκονο για να παίξεις ματς της πρώτης κατηγορίας. Ίσως το γήπεδο είναι μικρό αλλά μου άρεσε η οργάνωση, η ατμόσφαιρα, η πάθος που όλες οι Αρχές και οι άνθρωποι έχουν για το μπάσκετ. Στην Μύκονο έχετε μεγάλο potential, πολλούς χορηγούς, μεγάλες εταιρίες που το καλοκαίρι βγάζουν πολλά λεφτά, το ξέρω αυτό. Ελπίζω η Μύκονος να συνεχίσει την πορεία της στην πρώτη κατηγορία.

Δεν ήταν εύκολο για εμάς να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι, ειδικά μετά το ματς της Euroleague, που κάναμε τέλειο ματς στο δεύτερο ημίχρονο. Όταν έρχεσαι στην Μύκονο δεν είναι εύκολο να παρακινήσεις τους παίκτες να παίξουν για το πρωτάθλημα, οπότε είχαμε πολλά προβλήματα στην συγκέντρωση. Χάσαμε πολλά ελεύθερα σουτ, τρίποντα. Σκοράραμε μόνο 4 στα 24 σουτ και αυτό είναι διαφορετικό από το συνηθισμένο μας. Η Μύκονος πάλεψε μέχρι το τέλος αλλά βρήκαμε τον τρόπο να κερδίσουμε το ματς».


Για το ροτέισον 10 παικτών και αν είναι διαχειρίσιμο αυτό: «Δεν χρησιμοποιήσαμε τον Χουάντσο γιατί έχει έναν τραυματισμό στο γόνατο και πρόβλημα στην πλάτη. Οι ιατροί είπαν να μην τον χρησιμοποιήσω. Έχουμε πρόβλημα στον Όσμαν, έμεινε στην Αθήνα λόγω του προβλήματος στον αστράγαλο που είχε στο προηγούμενο ματς στην Euroleague αλλά πιστεύω την Τρίτη όλοι θα είναι στο παρκέ στο 100% και θα προσπαθήσουν να πάρουν ακόμα μία νίκη στο ΟΑΚΑ».

Για τους πολλούς τραυματισμούς και τα συνεχόμενα παιχνίδια: «Μετά την Τρίτη θα έχουμε μία διακοπή στην Euroleague για τις Εθνικές. Θα είμαστε καλά. Πιστεύω την Τρίτη θα επιστρέψει ο Γιούρτσεβεν. Ο Χολμς μετά την διακοπή ελπίζω θα μπει στην ομάδα».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Λακωνική η Δρακάκη μετά το ντέρμπι: «Έφταιξαν τα ριμπάουντ ξεκάθαρα»

Ανατριχιαστική στιγμή στη Λεωφόρο: Το «ύστατο χαίρε» των παικτριών του Παναθηναϊκού στους 7 οπαδούς του ΠΑΟΚ

Το αγωνιώδες φινάλε με πρωταγωνίστρια τη Σπανού: Τα highlights από τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού

Ερντέμ: «Αγαπώ την ομάδα και τον κόσμο μας - Ευχαριστώ τον κ. Βρανόπουλο που είναι πάντα μαζί μας»

Άντεξε στο θρίλερ ο Παναθηναϊκός και «δίπλωσε» τις νίκες επί του Ολυμπιακού με μυθική Σπανού!

Η ΔΕΑΒ κάλεσε σε ακρόαση Βεζένκοφ και Ολυμπιακό για το επεισόδιο με Πετρόπουλο

Το «αντίο» των φίλων του Παναθηναϊκού στους επτά οπαδούς του ΠΑΟΚ: «Καλό ταξίδι αετοί»

Παράπονα του Ολυμπιακού για τη μετάδοση της ΕΡΤ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Ευλαβική ησυχία στην ενός λεπτού σιγή για τους φίλους του ΠΑΟΚ στο Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός

Λούκιτς: «Στο τέλος γίναμε ομάδα και η άμυνα μας έδωσε τη νίκη»