Ο Παναθηναϊκός AKTOR ξεκούρασε τους βασικούς του και διέλυσε την Καρδίτσα (77-53) με κορυφαίο τον Κώστα Αντετοκούνμπο, στρέφοντας τώρα την προσοχή του στη «διαβολοβδομάδα» της Ευρωλίγκας!

Μετά το ματς, ο Εργκίν Αταμάν εξέφρασε την ικανοποίησή του για τις ανάσες που έδωσε στους παίκτες του, ενώ μίλησε με πολύ καλά λόγια για την απόδοση του Αλέξανδρου Σαμοντούροβ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Νομίζω ότι παίξαμε ένα καλό παιχνίδι, ειδικά στην άμυνα. Τα παιδιά που δεν παίζουν πήραν λεπτά συμμετοχής και τα εκμεταλλεύτηκαν. Επιθετικά κάναμε κάποια λάθη. Το πήραμε σοβαρά το παιχνίδι σήμερα. Αλλά είναι σημαντικό ότι παίξαμε σε λιγότερο από 48 ώρες από το παιχνίδι με την Παρτιζάν και ξεκουράσαμε κάποιους παίκτες που το είχαν ανάγκη και ειδικά πριν τη "διαβολοβδομάδα" για να είμαστε έτοιμη για αυτήν».

Για τη χαλάρωση της ομάδας στο τελευταίο δεκάλεπτο: «Κανένα πρόβλημα. Είναι κάτι φυσιολογικό. Βάλαμε παίκτες που δεν είχαν χρόνο. Δεν με νοιάζει να κερδίσουμε με 40 πόντους, αλλά να πάρουν χρόνο παίκτες που δεν έχουν και να παίξουν στην Euroleague».

Για το αν το ματς του έδειξε πως κάποιοι παίκτες είναι έτοιμοι: «Το σημερινό δεν είναι το παιχνίδι που μπορεί να μου δώσει αυτοπεποίθηση για κάποιον νέο παίκτη που πατάει στο παρκέ. Το σημαντικό είναι να πάρουν χρόνο και να μπορούν να είναι ποιοτικοί σε κάποιο πολύ πιο σκληρό ματς. Θέλω να σταθώ στον Σαμοντούροβ, από τον οποίο είμαι ικανοποιημένος. Είναι ένας νέος και ταλαντούχος παίκτης και σε αυτά τα ματς θα τον χρησιμοποιήσω αρκετά».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Παπανικολόπουλος: «Κάποια στιγμή σταματήσαμε να παίζουμε»

Βοηθός Τρινκιέρι: «Ήμασταν συμπαγείς στα κρίσιμα σημεία, ο Οσμαν πήρε την μπάλα την ώρα που έπρεπε»

Παπαθεοδώρου: «Πρέπει να είμαστε πιο αποτελεσματικοί για να διεκδικήσουμε τα παιχνίδια»

Σπανούλης: «Αμυντικά ήμασταν εκεί που πρέπει - Να βγουν μπροστά τα παιδιά να καλύψουν το κενό του Χαραλαμπόπουλου»

Τα highlights από την εμφατική νίκη του Άρη επί του Αμαρουσίου

Βαθμολογία Stoiximan GBL: Στην κορυφή ο ΠΑΟΚ - Νίκες για ΑΕΚ, Άρη και Ηρακλή

Ο Μόργκαν πάτησε το γκάζι και ο Άρης έφτασε σε άνετη νίκη

Λυκογιάννης: «Κοιτάξαμε στα μάτια μια ομάδα με μεγαλύτερο μπάτζετ - Θέλουμε να υπάρχει στη λίγκα η ίδια αντιμετώπιση»

Χάλασε το ιστορικό παιχνίδι της Δόξας και πήρε τη ματσάρα της Λευκάδας ο Προμηθέας!

Με υπερηχητικό Στάιλς ο Ηρακλής πέρασε πάνω από την Καρδίτσα και έκανε σεφτέ