Την τρίτη της διαδοχική νίκη και ένατη συνολικά στη φετινή Stoiximan Super League πανηγύρισε το βράδυ της Δευτέρας η ΑΕΚ, η οποία επικράτησε 1-0 του Άρη στην OPAP Arena για τη 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Γιώργος Αθανασιάδης, μίλησε για το αποψινό τρίποντο, τονίζοντας πως ήταν ένα δύσκολο αποτέλεσμα για την «Ένωση», ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στην παρουσία του στο βασικό σχήμα.

Όσον αφορά για το φετινό πρωτάθλημα, τόνισε πως είναι πιο ανταγωνιστικό σε σχέση με πέρσι και πως όλα θα κριθούν στο φινάλε και στα play offs.



Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Αθανασιάδη:

Για το παιχνίδι με Άρη: «Μία δύσκολη νίκη, γιατί και ο Άρης φαίνεται να βελτιώνεται. Στο πρώτο ημίχρονο δεν βρήκαμε πολλούς χώρους. Καταφέραμε να σκοράρουμε από στατική φάση. Το καλό είναι ότι μείναμε συγκεντρωμένοι στην άμυνα και δεν αφήσαμε τον Άρη να μας απειλήσει».

Για τα γκολ από στατικές φάσεις: «Έχουμε πετύχει περισσότερα τέρματα από πέρυσι με στατικές φάσεις, κάτι το οποίο μας το έχει αναφέρει και ο προπονητής. Έχουμε ανεβάσει αρκετά τον πήχη και το επίπεδό μας».

Για το γεγονός ότι φόρεσε φανέλα βασικού στο σημερινό παιχνίδι: «Αισθάνομαι καλά. Δεν τα παράτησα και ούτε θα τα παρατήσω. Θέλω να είμαι έτοιμος για να βοηθήσω την ομάδα μου και τους συμπαίκτες μου μέσα στο παιχνίδι».

Για το φετινό πρωτάθλημα: «Νομίζω πως το φετινό πρωτάθλημα είναι πιο ανταγωνιστικό από πέρυσι. Θα είναι μία μεγάλη... μάχη, η οποία θα πάει μέχρι τέλους στα Play Offs».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Το παρ' ολίγον αυτογκόλ του Λαμπρόπουλου στο δοκάρι του ΟΦΗ

Το πανό των φίλων του ΟΦΗ στο Πραγκρήτιο για τον δολοφονημένο οπαδό του ΠΑΟΚ

Με Νασιμέντο και επιστροφή Ποντένσε η 11άδα του Ολυμπιακού στην Κρήτη

Ατρόμητος: «Ξανά βροντερό ''παρών'' από τον 12ο παίκτη - Μόνο η θύρα 1 για τις ανάγκες των φίλων της ΑΕΚ»

Επέστρεψε ο Ντέσερς στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού - Χωρίς Ίνγκασον, Κυριακόπουλο, Πελίστρι η αποστολή με Παναιτωλικό

Αθανασίου: «Νίκη με Παναιτωλικό για να πάει με… αύρα στο πιο σπουδαίο ευρωπαϊκό του ματς τα τελευταία χρόνια»

Ηχηρό μήνυμα του Ατρόμητου κατά του σχολικού εκφοβισμού

Τσακίρης: «Η ΑΕΚ πιθανόν να ξεκινήσει με Ελίασον ή Λιούμπιτσιτς αντί του Γκατσίνοβιτς στο Περιστέρι»

Νικολακόπουλος: «Δύσκολο γήπεδο το Παγκρήτιο για τον Ολυμπιακό, που όμως καίγεται για το ''διπλό''»

Τα «χρόνια πολλά» του Ολυμπιακού στον Μεντιλίμπαρ

TAGS: A.E.K.