Για το Μπακού, όπου θα ξεκινήσει το φετινό του ευρωπαϊκό ταξίδι αναχώρησε η αποστολή του Άρη το πρωί της Τρίτης. Οι «κίτρινοι» αντιμετωπίζουν το απόγευμα της Πέμπτης (24/7, 19:00) θα αντιμετωπίσει την Αράζ για τον δεύτερο προκριματικό γύρου του Conference League.

Κατά την αναχώρηση της ομάδας για το Μπακού, ο Γιώργος Αθανασιάδης, στάθηκε στην πληρότητα της ομάδας, τόνισε όμως και την προσοχή που απαιτείται για το συγκεκριμένο.

«Είναι νωρίς. Είμαστε όσο πιο έτοιμοι μπορούμε για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα», δήλωσε αρχικά ο τερματοφύλακας του ΑΡΗ και συμπλήρωσε ότι, το θετικό είναι ότι έχουμε ένα πλήρες ρόστερ με πολύ καλούς παίκτες. Αυτές τις άγνωστες ομάδες πρέπει να φοβόμαστε. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και έτοιμοι. Έχουμε δει κάποια πράγματα. Θα δουλέψουμε και τις επόμενες δύο μέρες για να είμαστε έτοιμοι».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια για το εκτός έδρας ματς του Παναθηναϊκού με την Καϊράτ Αλμάτι

Το Conference League θυμήθηκε το «αριστούργημα» του Μαρίν κόντρα στη Σάμσουνσπορ!

Η ευρωπαϊκή λίστα του Παναθηναϊκού: Με Ουναΐ και Κρίστιανσεν, αλλά χωρίς Τσιριβέγια

Κανονικά στην ευρωπαϊκή λίστα του Παναθηναϊκού ο Ουναΐ!

Πρεμιέρα με Μπόρατς, φινάλε με Μπράιτον: Το πρόγραμμα του Παναθηναϊκού στο Conference League

Παναθηναϊκός: Συντριπτικά υπέρ του οι πιθανότητες για 24άδα στο Conference League

Παντελίδης: «Κρύβει παγίδες η κλήρωση για τον Παναθηναϊκό, θέμα χρόνου να δέσουμε με Νίστρουπ»

Η Μπράιτον των Ελλήνων και τα δύσκολα ταξίδια: Το προφίλ των αντιπάλων του Παναθηναϊκού

Παγκάκης: «Πρόκληση Φράιμπουργκ και Μπράιτον, δεν τρομάζουν τον καλό Παναθηναϊκό οι άλλοι»

Με τη Φράιμπουργκ που διεκδίκησε ευρωπαϊκό τρόπαιο και την… ελληνική Μπράιτον ο Παναθηναϊκός!