Στο γεγονός πως ο Παναθηναϊκός ήταν εκείνος που άξιζε περισσότερο την πρόκριση στα playoffs του Europa League σε σχέση με τον Άγιαξ, με βάση πάντα την ποδοσφαιρική εικόνα του στα δύο παιχνίδι, εξέφρασε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Αθανασίου.

Ο ρεπόρτερ των «πρασίνων», τόνισε μεταξύ άλλων πως η ομάδα του Ντιέγκο Αλόνσο έδωσε μια τεράστια μάχη στην Ολλανδία παίζοντας κατά διαστήματα εξαιρετικό ποδόσφαιρο. Ωστόσο, όταν η πρόκριση φτάνει στα πέναλτι όλα είναι ανοικτά, με το «τριφύλλι» να γνωρίζει τελικώς έναν άδικο αποκλεισμό όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σχολιάζοντας την επόμενη ημέρα του συλλόγου, ξεκαθάρισε πως ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να «χτίσει» πάνω στην αποψινή του εικόνα, αλλά και εκείνης του πρώτου αγώνα με τον «Αίαντα», δείχνοντας πως η ομάδα εξελίσσεται από το καλοκαίρι και πως έχει ακόμα μπροστά της πολλά περιθώρια βελτίωσης.

«Να αφήσει πίσω του τον αποκλεισμό. Έχει τον Αστέρα μπροστά του και το ματς με τη Λανς την ερχόμενη Πέμπτη για το Conference League. Να κρατήσει τα καλά πράγματα, να σηκώσει το κεφάλι και να παίξει με την αυτοπεποίθηση που του δημιουργεί η εικόνα του», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:


ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Η παρακάμερα της μεγάλης νίκης του ΠΑΟΚ στο Λούμπλιν: Τα «μαγικά» του Κωνσταντέλια και το πάρτι των ασπρόμαυρων

ΠΑΟΚ: Σάλος στην Ουκρανία και κίνδυνος τιμωρίας

Τσορμπατζόγλου: «Κομβικό για τον ΠΑΟΚ να παίρνει τις προκρίσεις, ο Λίσι έστειλε μήνυμα - Σε τρελά κέφια ο Κωνσταντέλιας»

Προπονητής Ντιναμό Κιέβου: «Έμπειρη ομάδα με ποιότητα ο ΠΑΟΚ, αλλά μπορεί να αντιμετωπιστεί»

Πλήγμα για τον ΠΑΟΚ: Εκτός ρεβάνς ο Άλι, φόβοι για απουσία έως και έναν μήνα

Κακή βραδιά στο Σπλιτ για την Πάφο…

«Πω πω τι κάνει πάλι ο Ντέλιας»: Το σποτ του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για το διπλό του ΠΑΟΚ

Σοκ για την Μπενφίκα του Παυλίδη στην Ελβετία, «σίφουνας» η Μακάμπι Τελ Αβίβ!

Λίσι: «Χαρούμενος για την εικόνα των παικτών μου - Μία νίκη που ανήκει σε όλη την ομάδα»

«Έδειξε χαρακτήρα, αλλά η πρόκριση παραμένει ανοιχτή»: Το σχόλιο Τσορμπατζόγλου για τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Ντιναμό