Για υποχρέωση του Παναθηναϊκού να κερδίσει τη Νιού Σεντς έκανε λόγο στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Αθανασίου, προκειμένου να κάνει ένα καθοριστικό βήμα για την πρόκριση.

«Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει την προετοιμασία του για το ματς με την Νιου Σεντς χωρίς προβλήματα. Ένα παιχνίδι που αν το πάρει, κάνει το αυτονόητο, το καθήκον του, θα φτάσει τους επτά βαθμούς. Θα έχει εξασφαλίσει σε πολύ μεγάλο βαθμό την πρόκριση του στην επόμενη φάση του Conference League, με μια ακόμα νίκη με την Μινσκ θα κλείσει στους 10. Το εμπόδιο της Νιου Σεντς είναι πολύ χαμηλό, έχει υποχρέωση ο Παναθηναϊκός να το πάρει αυτό το παιχνίδι», σημείωσε.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε ότι η 11άδα των «πράσινων» θα έχει δύο-τρεις αλλαγές το πολύ, με τους Τσέριν και Πελίστρι να διεκδικούν μια θέση, ενώ κατέγραψε ως κακό σημάδι το ότι ο Μαξ έμεινε εκτός αποστολής σε δύο σερί παιχνίδια.

Παράλληλα, ο Αθανασίου ανέφερε ότι περίπου 1.000 φίλοι του Παναθηναϊκού θα βρεθούν στο Σριούσμπερι για να στηρίξουν την αγαπημένη τους ομάδα.

Ακούστε το ηχητικό:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Νέα βαριά ποινή της UEFA στην ΑΕΚ, τιμωρία με αναστολή για εκτός έδρας ματς!

Στη διάθεση του κόσμου της ΑΕΚ τα εισιτήρια για το παιχνίδι με τη Σαμσουνσπόρ

Οι έξαλλοι πανηγυρισμοί στη Φλωρεντία και η αποθέωση στον Νίκολιτς: Η παρακάμερα του μεγάλου διπλού της ΑΕΚ

Τσακίρης: «Δεν περίμενα τόσο καλή την ΑΕΚ - Ρεσιτάλ προπονητικής από τον Νίκολιτς»

Κετσετζόγλου: «Η εικόνα της ΑΕΚ στη Φλωρεντία είναι συνέχεια των εμφανίσεών της στο πρωτάθλημα»

Καθησυχαστικός Ζίνι: «Θα τα πούμε σύντομα»

Τζέκο: «Πείτε μας μαλ…ες, αλλά στηρίξτε μας»

Στρακόσα: «Γινόμαστε πιο επιθετικοί, οι νίκες μας δίνουν εμπιστοσύνη - Θα είμαστε ψυχολογικά έτοιμοι με Παναθηναϊκό»

Νίκολιτς: «Οι παίκτες μου είναι πολεμιστές έτοιμοι να θυσιαστούν - Είμαι περήφανος γι' αυτούς και τους φιλάθλους μας»

«Υπερηχητική ΑΕΚ, έκανε τους οπαδούς της Φιορεντίνα να δουν… φαντάσματα»: Το σχόλιο Μαραθιανού από τη Φλωρεντία