Να μιμηθεί την πρόοδο της ανασταλτικής λειτουργίας του και στο κομμάτι της παραγωγής φάσεων οφείλει ο Παναθηναϊκός, ενόψει της συνέχειας των playoffs, όπως επισήμανε ο Νίκος Αθανασίου στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ο Παναθηναϊκός έχει καταφέρει στα δύο τελευταία ντέρμπι του πρωταθλήματος, με Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ εκτός έδρας, να φτιάξει την ανασταλτική του εικόνα. Υπάρχει μια ξεκάθαρη βελτίωση. Θα πρέπει να βελτιώσει και την δημιουργία του όμως, την παραγωγή φάσεων. Στα οκτώ φετινά ντέρμπι μόνο σε εκείνο με την ΑΕΚ ξεπέρασε το ένα προσδοκώμενο γκολ, θα πρέπει να το δει και να το δουλέψει. Όσες περισσότερες τελικές φτιάξεις, τόσο αυξάνεις τις πιθανότητές σου να σκοράρεις και να πάρεις το παιχνίδι. Τις περισσότερες φορές σημαδεύει τον Τετέι για να παίξει στον χώρο ο Παναθηναϊκός. Θα κληθεί να παρουσιαστεί καλύτερος, να βγάζει περισσότερες συνεργασίες στο επιθετικό τρίτο, πιο δομημένες επιθέσεις», τόνισε με νόημα.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού χαρακτήρισε ιστορικό το επικείμενο παιχνίδι του «τριφυλλιού» με τους Πειραιώτες, αφού θα είναι το τελευταίο, αν δεν προκύψει κάτι τρομερό, στη Λεωφόρο.

Παράλληλα, ο Αθανασίου αναφέρθηκε και στις επικείμενες επιστροφές των Κοντούρη και Τζούριτσιτς στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού από τη νέα εβδομάδα.

Ακούστε το ηχητικό:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube