Τα τελευταία νέα του Παναθηναϊκού ενόψει της αυριανής εκτός έδρας αναμέτρησης με τη Λαμία για την 6η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League, μετέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o Νίκος Αθανασίου!

Αρχικά ανέφερε ότι οι «πράσινοι» θα έχουν μεγάλη συμπαράσταση των οπαδών τους στο «Αθανάσιος Διάκος», ενώ στη συνέχεια ανέφερε ότι η σημερινή (20/4) προπόνηση έγινε αποκλειστικά στο γυμναστήριο, λόγω πολύ δυνατού αέρα στο Κορωπί.

Επιπλέον, μίλησε σχολίασε την αποστολή των «πράσινων» και τις νέες ενοχλήσεις που ένιωσε ο Τζούριτσιτς, ενώ χαρακτήρισε αρκετά δύσκολο το παιχνίδι με τη Λαμία, εκεί όπου παραδοσιακά ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα.

Τέλος, όσον αφορά την ενδεκάδα, ανέφερε ότι προβάδισμα έχουν οι Ντραγκόφσκι, Χουάνκαρ, Κώτσιρας, Ακαϊντίν, Γεντβάι, Αράο, Τσέριν, Μπακασέτας, Μπερνάρ, Λημνιός και Ιωαννίδης, ενώ σχολίασε και τη συνέντευξη Τύπου του Δημάρχου Αθηναίων και του Ερασιτέχνη για όλα όσα αφορούν τον Βοτανικό, τονίζοντας ότι κρατάει τη δέσμευση του Χάρη Δούκα ότι μέχρι το 2026 θα είναι έτοιμα τόσο το ποδοσφαιρικό γήπεδο, όσο και οι εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη.

Ακούστε το ηχητικό:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ελίασον: «Θα έρθει να το κάνει δύσκολο η ΑΕΛ Novibet, αλλά θα κάνουμε τα πάντα για τη νίκη»

Τσανάκας: «Όλα δείχνουν ότι θα είναι διαθέσιμος για ΠΑΟΚ ο Ποντένσε - Είναι από τα πιο κρίσιμα παιχνίδια της σεζόν»

Τσορμπατζόγλου: «Πίεση έχει και ο ΠΑΟΚ για αποτέλεσμα στο ντέρμπι, όχι μόνο ο Ολυμπιακός»

Τσακίρης: «Ποιοι έχουν προβάδισμα για την 11άδα της ΑΕΚ με ΑΕΛ Novibet»

Κυριακίδης: «Να είμαστε πάρα πολύ αποτελεσματικοί με ΑΕΛ Novibet - Στοίχημα να επιστρέφεις την αγάπη του κόσμου»

Δεσύλλας: «Πρώτα ο Λεβαδειακός και μετά η Μπέτις για τον Παναθηναϊκό - Περιμένουμε 5-6 αλλαγές από Μπενίτεθ»

ΑΕΚ: Στη Νέα Φιλαδέλφεια ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για το ματς με την ΑΕΛ Novibet

Μεντιλίμπαρ: «Ο Ποντένσε προπονήθηκε και πιστεύουμε ότι θα είναι έτοιμος με ΠΑΟΚ - Να έχουμε υπομονή μέσα στο παιχνίδι»

Μάρτινς: «Να μπούμε με όλες μας τις δυνάμεις για να κερδίσουμε»

Πάνοπλος στο «Κλ. Βικελίδης» ο Ατρόμητος