«Υπάρχει ένα σενάριο ότι ο Παναθηναϊκός έχει προσεγγίσει τον Νταβιτασβίλι, έναν από τους κορυφαίους παίκτες της Σεντ Ετιέν αλλά και της 2ης κατηγορίας της Γαλλίας. Κοστίζει γύρω στα 15 εκατομμύρια ευρώ, στη Γεωργία λένε ότι υπάρχει συμφωνία των δύο πλευρών, αλλά η πραγματικότητα είναι ότι δεν υπάρχει τίποτα. Είχε προταθεί πέρυσι το καλοκαίρι, με άλλες συνθήκες στη γαλλική ομάδα, αλλά δεν έγινε κάτι. Ο Παναθηναϊκός αγόρασε τον Αντίνο, έχει και τον Ζαρουρί για τη θέση του αριστερού εξτρέμ, οπότε δεν θέλει παίκτη», ανέφερε με νόημα.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού εκτίμησε ότι ο Νέστρουπ θα αποτελέσει άμεσα τον επόμενο προπονητή του «τριφυλλιού», βάζοντας και ένα σχετικό χρονοδιάγραμμα σε αυτά που περιμένουμε.

Ο Αθανασίου σημείωσε πως στις αρχές Ιουνίου θα αρχίσει να «τρέχει» ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Παναθηναϊκού, περιμένοντας έως τώρα και τον νέο προπονητή, με την προτεραιότητα να δίνεται σε τερματοφύλακα, στόπερ, χαφ και φορ.

Ακούστε το ηχητικό:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Αγγελούδης: «Πρωτοφανής η πρωτοβουλία του ΠΑΟΚ, η γέννησή του ήταν αποτέλεσμα κρίσιμης ιστορικής συγκυρίας»

Σαββίδης: «Χρέος μας είναι να παραδώσουμε στις επόμενες γενιές έναν ΠΑΟΚ ακόμη πιο ισχυρό»

Tουμαζάτος: «100 χρόνια ΠΑΟΚ με σεβασμό στο παρελθόν, το παρόν και το μέλλον του συλλόγου και της πόλης»

Φορτούνης: «Έχουν υπάρξει κι άλλες φορές που βρεθήκαμε πίσω και το γυρίσαμε - Θα τα δώσουμε όλα στο ντέρμπι»

ΑΕΚ: Ο Χρήστος Αρδίζογλου στο «Meet and Greet the Legends»

Αλγουαθίλ: «Ανυπομονώ να ζήσω και κυρίως να κερδίσω το ντέρμπι - Έχω καταλάβει ακριβώς τι διακυβεύεται»

ΠΑΟΚ: Επιστροφή των διεθνών στις προπονήσεις - Νεότερα για την κατάσταση του Ντεσπόντοφ

Χωρίς Ισέκα, Σιέλη και Μαρινάκη η αποστολή του ΟΦΗ για ΑΕΚ

Δεν θα πέφτει καρφίτσα: Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε sold out για το ντέρμπι «αιωνίων»

Τσακίρης: «Πιθανότατα η ΑΕΚ να πάει με τους ίδιους 11 απέναντι σε ΟΦΗ και Σαχτάρ»