Μονόδρομος είναι για τον Παναθηναϊκό η νίκη απέναντι στον ΟΦΗ, αλλά και η βελτίωση των μετόπισθεν όπως επισήμανε ο Νίκος Αθανασίου στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ο Παναθηναϊκός αναζητάει την νίκη κόντρα στον ΟΦΗ, για να αρχίσει να χτίζει ένα σερί. Έτσι όπως τα έχει κάνει, δεν μπορεί να πετάξει άλλους βαθμούς, σε μια ιδιαίτερη συνθήκη με τον θάνατο και του Μπάλντοκ. Περιμένουμε να δούμε πως θα αντιδράσει σε ένα δύσκολο παιχνίδι, όπως αυτό στην Κρήτη. Πρέπει να αρχίσει να δείχνει μεγαλύτερη βελτίωση και ειδικά στο ανασταλτικό του κομμάτι ο Παναθηναϊκός», σημείωσε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, αναφορικά με την 11άδα του «τριφυλλιού» την Κυριακή, ο ρεπόρτερ του σταθμού εκτίμησε ότι θα ξεκινήσουν οι Λοντίγκιν ή Ντραγκόφσκι, Κώτσιρας, Ίνγκασον, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Αράο, Τσέριν, Μπακασέτας ή Ουναΐ, Τετέ, μάλλον ο Τζούριτσιτς και έδωσε έναν πόντο παραπάνω στον Γερεμέγεφ αντί του Σπόραρ.

Ο Αθανασίου ξεκαθάρισε πως το γεγονός ότι ο Βαγιαννίδης θα… βγει από το ψυγείο δεν σημαίνει ότι έχει συμφωνήσει και με τον Παναθηναϊκό, ενώ τόνισε ότι μέσα στον Νοέμβριο θα έχουμε μια πιο σαφή εικόνα για το αν θα ανανεώσει.

Ακούστε το ηχητικό:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Αθανασίου: «Ευκαιρία να ξεχρεώσει ένα γραμμάτιο από το 2023 ο Παναθηναϊκός με τον Ολυμπιακό»

Ατομικό ο Κοντούρης στον Παναθηναϊκό - Αμετάβλητο το απουσιολόγιο ενόψει ντέρμπι

Μπενίτεθ στη Gazzetta dello Sport: «Θετικό το πρόσημο στον Παναθηναϊκό ως τώρα - Eίναι η αρχή ενός πρότζεκτ»

Σαββόπουλος: «Έχει προταθεί ο Καριόν, ισχυρή υποψηφιότητα και ο Παπαδόπουλος»

Σταματέλος: «Ψάχνει λύσεις ο Μεντιλίμπαρ γιατί όσα έχει δοκιμάσει δεν του βγαίνουν»

Δεσύλλας: «Ξεκάθαρο το σκεπτικό του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι, πολλά τα κίνητρα με Ολυμπιακό»

Τσορμπατζόγλου: «Τα βλέμματα όλων στους Μεϊτέ και Κένι όταν θα δοκιμάσουν να μπουν στο ομαδικό πρόγραμμα»

Ολυμπιακός: Οι αλλαγές που σκέφτεται ο Μεντιλίμπαρ για Λεωφόρο

ΠΑΟΚ: Οι αγκαλιές συμπαράστασης των ποδοσφαιριστών στον Λουτσέσκου

Επιστροφή στις προπονήσεις για τον Άρη, μέσα και ο Γαλανόπουλος