Πήγε… για μαλλί και βγήκε κουρεμένος ο Παναθηναϊκός στα playoffs, θα έλεγα κανείς παραφράζοντας όλα όσα ανέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Αθανασίου, για την εικόνα της ομάδας του Ράφα Μπενίτεθ.

«Ολοκληρώθηκε μια επίπονη ποδοσφαιρική διαδικασία για τον Παναθηναϊκό. Στο αγωνιστικό κομμάτι τα Playoffs ήταν καταστροφικά, βαθμολογικά δεν έγινε κάτι, παρέμεινε τέταρτος. Μαζί λέγαμε ότι αν υπήρχε ένας στόχος, να φανεί μια εξέλιξη, μια πρόοδος, θα ήταν ο Παναθηναϊκός να μάζευε τους περισσότερους βαθμούς από όλους. Τελικά, μάζεψε τους λιγότερους, ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα, η εικόνα του στο δημιουργικό κομμάτι έδειξε πάρα πολύ λίγα πράγματα, με εξαίρεση το χθεσινό δεύτερο ημίχρονο, με τον ΠΑΟΚ», σημείωσε με νόημα.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού έκανε λόγο για ένα τρελό δεύτερο ημίχρονο χθες στη Λεωφόρο, καταγράφοντας την αντίδραση και τον εγωισμό των «πράσινων», που θα μπορούσαν να φτάσουν ακόμα και στη νίκη.

Ο Αθανασίου υπενθύμισε ότι ο Παναθηναϊκός επικοινωνεί πως θα γίνει μια συζήτηση διοίκησης και Μπενίτεθ για το μέλλον αλλά και πως το ρεπορτάζ λέει ότι δεν υπάρχει πιθανότητα να συνεχιστεί η συνεργασία των δύο πλευρών.

Ενώ αναφέρθηκε τόσο στον τραυματισμό του Πάλμερ-Μπράουν όσο και στους διεθνείς που έχει το καλοκαίρι το «τριφύλλι».

Ακούστε το ηχητικό
:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Το βίντεο του Κάλενς από την απονομή του τίτλου στην ΑΕΚ

ΑΕΚ: Η κούπα στο μνημείο του Μιχάλη Κατσούρη

Μπέος: «Να ασκήσει ο Εισαγγελέας άμεσα δίωξη σε Τζήλο-Κόκκινο για πιθανή περίπτωση στοιχηματισμού»

Νικολακόπουλος: «Ο Ολυμπιακός πρέπει να καλύψει τις αδυναμίες του μετά από τέσσερις ανεπιτυχείς μεταγραφικές περιόδους»

Πρόταση γάμου στο Μουσείο της ΑΕΚ πριν τη φιέστα

Mozzart Sport: «Μαγευτικό σκηνικό στη στέψη της ΑΕΚ ως πρωταθλήτριας - Άλλαξε τη νοοτροπία ο Νίκολιτς»

Ο Νίκολιτς πήρε το μικρόφωνο και αποθεώθηκε τραγουδώντας «ΑΕΚ ολέ!»

Τσορμπατζόγλου: «Χάνει άλλο ένα ματς μέσα από τα χέρια του ο ΠΑΟΚ - Φαίνεται να υπάρχει έλλειμμα προσωπικότητας»

Δούκας για Βοτανικό: «Πάει εξαιρετικά, τέλη Ιουνίου έρχεται το στέγαστρο - Θα βρεθεί τρόπος να διατηρηθεί η Θύρα 13»

Σταματέλος: «Αποφασισμένοι στον Ολυμπιακό να διορθώσουν τα εφετινά λάθη»