Τον τρόπο που ενήργησε η διοίκηση του Παναθηναϊκού τόσο στην περίπτωση του πριμ που έδωσε στουε ποδοσφαιριστές, αλλά και του πρόστιμου που τους επέβαλλε, εξήγησε ο Νίκος Αθανασίου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Υπενθυμίζω ότι πέρυσι η διοίκηση του Παναθηναϊκού και ο Γιάννης Αλαφούζος μοίρασαν δύο εκατομμύρια ευρώ ως μπόνους, στο τέλος της χρονιάς δεν πήρε το πρωτάθλημα, αλλά οι παίκτες μοιράστηκαν κανονικά τα χρήματα. Φέτος, μετά την πρόκριση του Παναθηναϊκού στον τελικό Κυπέλλου, πάλι δόθηκε ένα πριμ. Υπάρχει ένα μοτίβο της διοίκησης του Παναθηναϊκού που θέλει να επιβραβεύει και να δίνει ένα έξτρα κίνητρο, όλοι ξέρουμε ότι επηρεάζουν την ψυχοσύνθεση του παίκτη αυτά. Δεν έδωσε τα 500 χιλιάρικα επειδή πέρασε τον ΠΑΟΚ, για εμένα θα έπρεπε πρώτα να το πάρουν το Κύπελλο και μετά να μοιραστούν τα λεφτά, αλλά για την πρόκριση στον τελικό. Είχε ειπωθεί από την Τρίτη, οπότε οι 200 χιλιάδες είναι ξεχωριστό πρόστιμο. Έχουν και οι παίκτες μερίδιο ευθύνης, χωρίς να είναι μόνο ή κύρια αυτοί που φταίνε. Σε κάθε περίπτωση, αφού η διοίκηση αποφάσισε να επιβραβεύσει στη μια περίπτωση, σωστά αποφάσισε και να τιμωρήσει μετά από δύο συνεχόμενες χοντρές γκέλες», ανέφερε σχετικά.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού ξεκαθάρισε ότι το ματς με τον Άρη είναι ένας τελικός γιατί αν το «τριφύλλι» γκελάρει, είτε αύριο, είτε με τον ΟΦΗ, θα έχει πετάξει στα σκουπίδια ό,τι καλό έχτισε στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Ενώ ο Αθανασίου χαρακτήρισε πάρα πολύ σημαντικές τις επιστροφές των Μπερνάρ και Τσέριν, που αποτελεί μια σταθερά με τον τρόπο που αγωνίζεται ως οκτάρι και γιατί έχει ένα «πακέτο» που ουδείς άλλος παίκτης του Παναθηναϊκού διαθέτει.

Σε επίπεδο 11άδας σημείωσε ότι θα επιστρέψει ο Ντραγκόφσκι, άφησε ένα ενδεχόμενο ο Τερίμ να ξεκουράσει τον Μπακασέτα και να ξεκινήσει με τον Μπερνάρ, ενώ αναφέρθηκε και στα αρκετά προβλήματα που θα έχουν οι «πράσινοι» σε ένα ακόμα παιχνίδι.

Ακούστε το ηχητικό:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Φαμπιάνο: «Το παιχνίδι είναι τελικός, παίζουμε στην έδρα μας και θέλουμε τη νίκη»

ΠΑΟΚ: Διλήμματα σε άξονα και κορυφή ενόψει Ολυμπιακού στο Καραϊσκάκη

Ντέρμπι με άρωμα… έκπληξης: Το πλάνο Μεντιλίμπαρ για τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη

ΑΕΚ-ΑΕΛ Novibet: Μονόδρομος η επιστροφή στις νίκες για την Ένωση κόντρα στους «βυσσινί»

Άρης-Ατρόμητος: Σκληρή μάχη για το «5-8» στο Χαριλάου

Ελίασον: «Θα έρθει να το κάνει δύσκολο η ΑΕΛ Novibet, αλλά θα κάνουμε τα πάντα για τη νίκη»

Τσανάκας: «Όλα δείχνουν ότι θα είναι διαθέσιμος για ΠΑΟΚ ο Ποντένσε - Είναι από τα πιο κρίσιμα παιχνίδια της σεζόν»

Τσορμπατζόγλου: «Πίεση έχει και ο ΠΑΟΚ για αποτέλεσμα στο ντέρμπι, όχι μόνο ο Ολυμπιακός»

Τσακίρης: «Ποιοι έχουν προβάδισμα για την 11άδα της ΑΕΚ με ΑΕΛ Novibet»

Κυριακίδης: «Να είμαστε πάρα πολύ αποτελεσματικοί με ΑΕΛ Novibet - Στοίχημα να επιστρέφεις την αγάπη του κόσμου»