Την αίσθηση ότι ο Παναθηναϊκός κινείται… ζωηρά για την απόκτηση ενός αριστερού ακραίου αμυντικού εξέφρασε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Αθανασίου.
«Τα καλά νέα είναι ότι ο Πελίστρι προπονείται κανονικά και θα τον δούμε να αγωνίζεται ξανά μετά από πάρα πολύ καιρό. Για τον Κυριακόπουλο το πρόγραμμα των ανθρώπων του Παναθηναϊκού έλεγε ότι θα κάνει μια μαγνητική και αν είναι καλά θα επιστρέψει την επόμενη εβδομάδα σε φουλ ρυθμούς. Εκεί έχει θέμα ο Παναθηναϊκός, στο αριστερό άκρο της άμυνας. Έγινε ξεκάθαρο ότι ο Μπενίτεθ δεν υπολογίζει στον Μλαντένοβιτς, έχει γκαζώσει για τα καλά και στο μεταγραφικό κομμάτι. Αν με ρωτούσες οι περισσότερες πιθανότητες θα έλεγα ότι έχουν να κάνουν με την απόκτηση παίκτη εκεί. Χωρίς να σημαίνει ότι δεν υπάρχει ανάγκη και για μεταγραφή χαφ. Να πω επίσης ότι ο Κόστιτς που γράφτηκε δεν φαίνεται να απασχολεί», ανέφερε μεταξύ άλλων.
Ερωτηθείς για την υπόθεση του Τετέ, ο ρεπόρτερ του σταθμού σχολίασε ότι το έχουν… τερματίσει στη Βραζιλία και πως, αν δεν υπάρξει μια επίσημη πρόταση από την Γκρέμιο για να δουν αν θα την συζητήσουν στο «τριφύλλι», δεν μπορεί να γίνει καμία κουβέντα επί του παρόντος.
Ενώ ο Αθανασίου αναφέρθηκε και στην μακροσκελή συνέντευξη που έδωσε ο Μπενίτεθ στην Ιταλία.
Ακούστε το ηχητικό: