Για κατάφωρη αδικία του Παναθηναϊκού από την διαιτησία στο Περιστέρι, παρότι υπήρχε και VAR, έκανε λόγο ο Νίκος Αθανασίου μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και αναρωτήθηκε αν θα υπάρξει τιμωρία των Τσιμεντερίδη-Παπαδόπουλου.

«Γυρίσαμε πολλά χρόνια πίσω, σε εποχές μαύρες, σκοτεινές του ελληνικού ποδοσφαίρου. Παρότι ο Παναθηναϊκός πλήρωσε για να υπάρχει το VAR, βρέθηκαν δύο άνθρωποι οι Τσιμεντερίδης και Παπαδόπουλος για να τον αδικήσουν κατάφωρα. Μιλάω για το πέναλτι στον Ουναΐ και την αποβολή του Μπρόρσον. Και άντε πες στην ροή του αγώνα δεν το βλέπει ο Τσιμεντερίδης, υπάρχει και το replay, αναρωτιέμαι τι κάνει ο Παπαδόπουλος; Είναι αδικαιολόγητη η χθεσινή διαιτησία, το ζητούμενο είναι άλλο, όμως, γιατί ούτε η πρώτη φορά είναι ούτε η τελευταία που αδικείται ο Παναθηναϊκός. Θα τιμωρηθούν οι διαιτητές τώρα ή θα τιμωρούνται μόνο όσοι κάνουν λάθη εις βάρος του ΠΑΟΚ; Λέω εγώ τώρα. Επίσης, υπάρχει ένας Έλληνας διαιτητής που θα πεις αυτόν θέλω σε ντέρμπι, θα τα πάει περίφημα; Δεν το νομίζω, είναι πολύ χαμηλό το επίπεδο», ανέφερε σχετικά.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε ότι αυτή ήταν η πρώτη ανατροπή για το «τριφύλλι» φέτος, που ήρθε με δύο πάρα πολύ όμορφα γκολ και του έδωσε προβάδισμα πρόκρισης στο Κύπελλο, αλλά και ψυχολογία για τη συνέχεια στο πρωτάθλημα.

Ο Αθανασίου χαρακτήρισε MVP της χθεσινής νίκης του Παναθηναϊκού τον Ουναΐ, με δεύτερο διακριθέντα τον Πελίστρι, ο οποίος φάνηκε πιο επιδραστικός ως δεξιός εξτρέμ.

Ενώ σημείωσε ότι, με εξαίρεση τον Μαντσίνι αλλά και τον Γερεμέγεφ, όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές των «πράσινων» είχαν αρκετά καλή παρουσία στο Περιστέρι.

Ακούστε το ηχητικό:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

ΠΑΟΚ: Σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για το ντέρμπι με την ΑΕΚ

Ανακοινώθηκε η 4η αγωνιστική του Superbet Κυπέλλου Ελλάδας - Τότε είναι το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

Η αποθέωση στον Μάνταλο και η όμορφη στιγμή με Μπαλαμώτη: Η παρακάμερα της ΑΕΚ από την 8άρα με Πανσερραϊκό

Μάνταλος: «Είναι τιμή να φωνάζει ο κόσμος το όνομά μου - Τα χάλασε όλα ο τραυματισμός του Βάργκα»

Το «one man show» του Μάνταλου και η 8άρα της ΑΕΚ: Τα highlights από το πάρτι απέναντι στον Πανσερραϊκό

Νίκολιτς: «Ο Βάργκα δεν θα παίξει με Βόλο, ελπίζω να μη μείνει έξω για πολύ - Το μεγάλο όπλο μας είναι η ενότητα»

Ο Νίκολιτς επιβεβαίωσε την πρόθεση της ΑΕΚ να ζητήσει αναβολή του αγώνα με τον Ατρόμητο

Εκνευρισμένος ο Νίκολιτς στο γκολ του Πανσερραϊκού, παρά την οκτάρα της ΑΕΚ

Τσακίρης: «Το σόου του Μάνταλου, η πεντάδα των μικρών και ο τραυματισμός του Βάργκα που τον θέτει εκτός με Βόλο»

Ο Πανσερραϊκός γνώρισε τη βαρύτερη ήττα της ιστορίας του - Σε μαύρο φόντο το σήμα του συλλόγου στα social media!