Ο Παναθηναϊκός ολοκληρώνει την προετοιμασία του για την αναμέτρηση της Κυριακής (22/9, 18:00) απέναντι στον Πανσερραϊκό στο άδειο λόγω τιμωρίας ΟΑΚΑ.

Ο Νίκος Αθανασίου μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 μέσω της εκπομπής «Οι Ρεπόρτερ» τα τελευταία νέα του «τριφυλλιού» και την εκτίμησή του για την ενδεκάδα.

Αρχικά ανέφερε ότι οι «πράσινοι» πρέπει να βελτιωθούν σε σχέση με την έως τώρα εικόνα τους στο ελληνικό πρωτάθλημα, επισημαίνοντας ότι «δεν φτάνει μόνο» η νίκη στο συγκεκριμένο ματς.

Σε ό,τι αφορά την ενδεκάδα, τόνισε ότι ο Ουναΐ πρόκειται να πάρει φανέλα βασικού, ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να αγωνιστεί ο Μαροκινός μαζί με τους Αράο και Μαξίμοβιτς στο κέντρο.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Ολυμπιακός και Μαγιόρκα συμφώνησαν για Μαφέο, απομένει το ''ναι'' του παίκτη»

Κετσετζόγλου: «Η ΑΕΚ θέλει να κάνει τουλάχιστον μία ακόμα μεταγραφή μέσα στον Ιούνιο - Τι ισχύει με Γιόβιτς και Πινέδα»

Τσανάκας: «Μέχρι τα μέσα της εβδομάδας εξελίξεις για τους πρώτους στόχους του Ολυμπιακού»

Νέα εποχή στον ΠΑΟΚ: Λέο Μάτος και Βιεϊρίνια αναλαμβάνουν τα ηνία του αγωνιστικού τμήματος!

Δεσύλλας: «Πατάει ''γκάζι'' για ενίσχυση και αποχωρήσεις ο Παναθηναϊκός - Μεγάλος στόχος η αναβάθμιση στα χαφ»

Σορετίρε: «Επιστρέφω πεινασμένος για περισσότερα»

«Συμφωνία Ολυμπιακού και Λόπεθ, ανακοινώνεται μόλις τελειώσει τις διακοπές του»

Παναθηναϊκός: Τερμάτισε 3ος σε διεθνές τουρνουά νικώντας Κόμο και Τορίνο

Ντι Μάρτζιο: «Ο Ματσάρι θέλει να φέρει τον Ζερμπίν στον Ηρακλή»

Νικολακόπουλος: «Εντάξει με Μαφέο, τα μασάει ο Ουνάι, ξεκαθαρίζει για Τσάπρα ο Ολυμπιακός»