Το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού μετέφερε ο Νίκος Αθανασίου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Αφού, αρχικά, αναφέρθηκε στη διάθεση εισιτηρίων για το εκτός έδρας ματς με την Πάκσι, μετέφερε όλες τις λεπτομέρειες για την περίπτωση του Κρίστιανσεν.

Επεσήμανε πως ο Νίστρουπ επέμενε πολύ για την περίπτωση του συμπατριώτη του εκτιμώντας ότι μπορεί να προσφέρει πολλά στην ομάδα.

Οι υπεύθυνοι του τριφυλλιού, που ήθελαν να ικανοποιήσουν και αυτό το «θέλω» του Δανού, κατάφεραν στην τελευταία τους προσπάθεια να πείσουν την Λέστερ να αποδεχθεί τον δανεισμό του.

Έτσι, τις επόμενες ημέρες ο Κρίστιανσεν θα πάει στην Ιταλία σε εξειδικευμένο κέντρο για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις οι οποίες εφόσον δείξουν ότι είναι απόλυτα καλά τότε θα υπογράψει στο τριφύλλι το συμβόλαιο που έχει συμφωνηθεί και είναι έτσι διαμορφωμένο το οποίο θα παρέχει ασφάλεια στην ομάδα.

Ο Νίκος Αθανασίου εκτίμησε ότι Δευτέρα με Τρίτη θα έχει ξεκαθαρίσει η κατάσταση, θα έχει κάνει εξετάσεις και εφόσον όλα είναι καλά ο παίκτης θα έχει υπογράψει.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα από το κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 στο YouTube.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τραγωδία στην Κοιλάδα του Θανάτου: Γάλλος τουρίστας ξεψύχησε ψάχνοντας βοήθεια στην έρημο στους 46 βαθμούς

Γκονζάλες: «Δεν με νοιάζει τι λένε για τη μεταγραφή μου στον Ολυμπιακό» - Το αίτημά του για το όνομα στη φανέλα

Ολυμπιακός: Τα βρήκε με Μέλε και Άλβαρες, παλεύει για Βάργκας

Πατέρας Γκονσάλες: «Θα μπορούσε να είχε πάει στη Μίλαν - Όλα έγιναν γρήγορα με τον Ολυμπιακό»

Παρελθόν από τον Asteras AKTOR ο Ιβάνοφ

Γκαγκάτσης: «Δεν έχω αποφασίσει ακόμα αν θα είμαι υποψήφιος πρόεδρος στις επόμενες εκλογές της ΕΠΟ»

RTI Esporte: «Η Φόρεστ θέλει να πάρει τον Τζόναθαν Ζέσους και να τον δώσει δανεικό στον Ολυμπιακό»!

Γκαγκάτσης: «Μόνο με ομοφωνία του Big 4 η επιστροφή Ελλήνων διαιτητών - Αν υπάρξει καχυποψία, θα το καθυστερήσουμε»

Τσανάκας: «Πιέζει για Βάργκας, Μέλε ο Ολυμπιακός»

Τσορμπατζόγλου: «Ο Λίσι κέρδισε τα αποδυτήρια - Πολύ σημαντικός ο Σορετίρε»