Θέμα ακόμα και διεκδίκησης του φετινού πρωταθλήματος από πλευράς Παναθηναϊκού, αν συνεχίσει αυτές τις εμφανίσεις, έθεσε ο Νίκος Αθανασίου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Το πρόβλημα για τον Παναθηναϊκό είναι δεν είναι καλά το τελευταίο διάστημα. Δεν του προέκυψε χθες, ξαφνικά, την ίδια εικόνα και με τον ΠΑΟΚ και με τη Λαμία. Από τη στιγμή που δεν λαμβάνεις τα μηνύματα ότι πρέπει να κάνεις κάποια πράγματα διαφορετικά, τότε δεν θα σου βγει κάποια στιγμή και μετά θα πατήσεις το κουμπί του πανικού. Έχει πετάξει τέσσερις βαθμούς με τους οποίους θα ήταν πρώτος και αν δεν κάνει το 2Χ2 θα μπει στα playoffs όντας το απόλυτο αουτσάιντερ. Χωρίς να αποκλείεται να είναι και τέταρτος. Με αυτή την εικόνα πάντως, ο Παναθηναϊκός όχι δεν θα πάρει το πρωτάθλημα, αλλά δεν θα φτάσει να το διεκδικήσει καν. Ξαναλέω ότι τα δύο ματς που μένουν είναι τελικοί, δίχως ίχνος υπερβολής Θεωρώ πάντως περισσότερο ποδοσφαιρικό παρά πνευματικό το ζήτημα», ανέφερε σχετικά.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε ότι, στα ματς με τους «μικρούς» επί Τερίμ, το «τριφύλλι» δείχνει μια μπλαζέ νοοτροπία, μια αφελέστατη διαχείριση των πραγμάτων, όχι σωστά προετοιμασμένο, ενώ εμφανίστηκε και χθες πνευματικά ανέτοιμο παρότι έπαιξε πιο ορθολογικά σε σχέση με τον προηγούμενο αγώνα κόντρα στην Λαμία.

Παράλληλα, ο Αθανασίου σημείωσε πως όταν φτάνει να είναι ο Λοντίγκιν ο MVP του Παναθηναϊκού, δεν υπάρχει κάτι άλλο να συζητήσει κανείς για το χθεσινό 1-1.

Και τόνισε πως, με εξαίρεση τον Μπερνάρ, δεν βλέπει να υπάρχει άλλη επιστροφή στους «πράσινους» για το επόμενο παιχνίδι με αντίπαλο τον Αρη, αφήνοντας ανοιχτό και το εάν θα είναι διαθέσιμος ο Τσέριν.

Ακούστε το ηχητικό:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσορμπατζόγλου: «Προς ανανέωση ο Σβαμπ στον ΠΑΟΚ - Αγοράζει τον Μεϊτέ, κοιτάει και για φορ-γκολτζή»

Τσακίρης: «Η ΑΕΚ έχει τη δυνατότητα να πετύχει μία καλύτερη αναβάθμιση στις θέσεις που καίγεται»

Νικολακόπουλος: «Γιατί είναι πολύ σημαντικός ο Ελ Κααμπί στον σχεδιασμό του Ολυμπιακού»

Νικολογιάννης: «Τελειώνει σύντομα το θέμα Σάρι - Απαντάει τις επόμενες ώρες στον Παναθηναϊκό»

Μόνο οι υπογραφές για τη μεταγραφή του Τσιφτσή στον ΠΑΟΚ - Αυτές είναι οι λεπτομέρειες του deal

Ρίκο: «Ο Μεντιλίμπαρ φώναζε ''να ζήσει η μάνα που γέννησε τους Έλληνες''» - Το… παράδοξο με τον Παπαδούδη στη φιέστα!

Αστέρας Τρίπολης: Ενεργοποιεί το plan b μετά το ναυάγιο με Σλίβκα

«Η ομάδα που κατέκτησε το ένα και μοναδικό League Cup»: Στο Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ το τρόπαιο

Γκαγκάτσης: «Ψηφοδέλτιο αναδόμησης για την ΕΠΟ - Έχουμε πάνω από 50 ψήφους»

Τσακίρης: «Μετά τον Ντέμη, το 11 βρήκε πολύ σωστή… πλάτη – Τα γκολ που ξεχώρισα από τον Αραούχο»